NEĆE SE NA OVOME ZAVRŠITI: Rada Manojlović neće ostati DUŽNA Švajcarcima zbog DEPORTOVANJA! Smislila OSVETU!
Rada Manojlović, Foto: Damir Dervišagić

NEĆE DA SE ZAUSTAVI

NEĆE SE NA OVOME ZAVRŠITI: Rada Manojlović neće ostati DUŽNA Švajcarcima zbog DEPORTOVANJA! Smislila OSVETU!

Manojlovićeve se prisetila kako se osećala u trenucima kada je ostala sama i nezaštićena

Objavljeno:

Rada Manojlović našla se u nezavidnoj situaciji kada je zadržana na aerodromu u Cirihu, odakle je umesto na nastup, deportovana u Srbiju. Pevačicu je ovo jako naljutilo, pa je rešila da se osveti švajcarskim državnim organima i istera svoje.

- Tužićemo ih, ne može to tako. Hajde da sam samo ja kriva i da prihvatim grešku i da idem dalje. Zar je to švajcarska pravda i švajcarski zakon da uzmu pare unapred, a da ne završe posao do roka do kog smo rekli? - kaže Rada vidno uznemirena i dalje zbog ovog incidenta.

foto: Dragana Udovičić

Manojlovićeve se prisetila kako se osećala u trenucima kada je ostala sama i nezaštićena, a Haris nije mogao da joj pomogne.

- U “pritvoru” je bilo hladno. Bar su mi dali da jedem. To je kao neki hotel na aerodromu. Bili su svi fini, ali smanjena ti je sloboda kretanja. Nije mi se svidelo to - objašnjava Rada i dodaje da je njenog dečka Harisa Berkovića ova situacija pogodila.

Bonus video

ŠETA NOĆU ULICAMA BEOGRADA, U RUKAMA KOFERI: Tijana Ajfon nikad nije viđena u ovako ŠOKANTNOM IZDANJU, a evo šta je radila STARLETA!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.