SILOVANA POZNATA PEVAČICA: Preživljava uz pomoć lekova i lekara! OŠTEĆENA JE ZA CEO ŽIVOT!
Foto: preentscreen instagram

teška trauma

SILOVANA POZNATA PEVAČICA: Preživljava uz pomoć lekova i lekara! OŠTEĆENA JE ZA CEO ŽIVOT!

Mnogo pati!

Objavljeno: 18:41h

Popularna pevačica Lejdi Gaga u intervjuu sa Oprom Vinfri otvorila je dušu i ispričala kako je silovana kada je imala 19 godina, otkada vuče ozbiljne traume.

Ona je u razgovoru sa Oprom otvorila dušu i otkrila tajne koje je skrivala čitav svoj život! Kaže da je oštećena za života i da nosi duboke ožiljke.

Kada sam osvojila Oskara za "Shallow" reporter me je pitao: "Kada pogledate statuu Oskara, šta vidite?". Rekla sam mu: "Vidim mnogo bola". I nisam lagala. Silovana sam sa 19 godina, i to se ponavljalo... Bila sam istraumirana godinama, ali preživela sam i nastavila sam dalje. I, kada pogledam taj Oskar, vidim bol... Ne znam da li je to neko razumeo kada sam izgovorila, ali ja jesam", rekla je Gaga.

foto: Printscreen

Opra ju je upitala da li je nakon silovanja imala posttraumatski stresni poremećaj, što je Gaga potvrdila.

Imala sam. Imala sam hronični bol... Neuropatska trauma je deo mog života. Na lekovima sam. Imam nekoliko lekara. Tako ja preživljavam. Ali, znaš šta, Opra? Nastavljam da idem napred, i tom detetu ili odraslom biću koje doživljava što i ja, želim da idu napred, jer tako mogu preživeti i osvojiti svog Oskara. Tu sam za svakoga kome treba pomoć. Zamolila bih druge da, ako vide nekoga ko pati, priđu i kažu mu: "Hej, ja te vidim. Vidim da patiš. Tu sam za tebe, kaži mi svoju priču", rekla je Gaga.

foto: Printscreen

Inače, nedavno je performans pesme "Shallow" Lejdi Gage (33) i Bredlija Kupera (44) doveo javnost do usijanja jer su svi mislili da su u tajnoj aferi, zahvaljujući emocijama koje su ispoljili na sceni.

Međutim, Lejdi Gaga tvrdi da je cela stvar bila unapred izrežirana.

I to su veoma dobro uradili, zato što su ceo svet ubedili da između njih postoje emocije, bez obzira što je Bredli u tom trenutku bio u vezi sa poznatom manekenkom Irinom Šajk.

Nekoliko meseci nakon njihovog performansa Irina i Kuper su raskinuli, a svi su okrivili Lejdi Gagu za njihov rastanak.

Da stvar bude još više filmična, Lejdi Gaga je nekoliko dana nakon performansa raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.