ANA SEVIĆ JE PLAKALA NA KONCERTU A LAZIĆ JE NA TO REKAO ŠOK STVAR: Marina o tome misli samo jedno!
Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

ANA SEVIĆ JE PLAKALA NA KONCERTU A LAZIĆ JE NA TO REKAO ŠOK STVAR: Marina o tome misli samo jedno!

Pevač se osvrnuo i na to što je njegova kuma Andreana Čekić nedavno prošla

Objavljeno:

Darko Lazić pre pet dana održao je koncert u Sava centru, a veliku prašinu podigao je dolazak njegove bivše supruge Ane Sević, koja se prilikom koncerta i rasplakala. Pevač se sada osvrnuo na odnos sa bivšom ženom, ali i na to kakav stav prema tome ima njegova sadašnja verenica Marina Gagić.

- Ana je dovela Lorenu i rekla mi da me podržava i da je srećna zbog mene. Hvala joj na svemu i tome što mi je podrška. Marina je super skroz, zna da imamo dete, nema ništa protiv. Svi koje ja volim su bili tu - rekao je Darko u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pevač se osvrnuo i na to što je njegova kuma Andreana Čekić nedavno prošla kroz emotivnu krizu, kada se, kako su mediji preneli, u Americi posvađala sa svojim verenikom Markom koji ju je i fizički napao.

- Šta god Andreana uradi, ja sam uz nju. Ne pravi greške. Uvek sam joj govorio: "Kumo, nemoj da žuriš", ali naći će ona pravog čoveka - izjavio je Darko u pomenutoj emisiji, nakon čega se mnogi pitaju da li je ovom svojom izjavom nagovestio da je Andreana ipak raskinula sa verenikom, iako pevačica i Marko tvrde da je među njima sve u redu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.