POTRESNO SVEDOČENJE HALIDOVE LJUBAVNICE U OSNOVNOM SUDU U BANJALUCI: Udarao me je po glavi, čupao i GRIZAO
Foto: Printscreen

PRVI DAN SUĐENJA PROTIV PEVAČA

POTRESNO SVEDOČENJE HALIDOVE LJUBAVNICE U OSNOVNOM SUDU U BANJALUCI: Udarao me je po glavi, čupao i GRIZAO

Sa Halidom sam se upoznala 2015. u Australiji na njegovom koncertu, bili smo u emotivnoj vezi tokom koje sam mu pozajmila više od 20.000 maraka, a kada sam tražila svoje pare nazad nastao je pakao, izjavila je Sonia Bašić.

Objavljeno:

Ona je tokom današnjeg svedočenja u Osnovnom sudu u Banjaluci zatražila od suda da najstrožije kazni Muslimovića u skladu sa zakonom koji važe u BiH.

Prema optužnici banjalučkog tužilaštva Muslimović je u julu prošle godine nakon koncerta u Kozarcu brutalno pretukao Bašićevu sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

U potresnom svedočenju Bašićeva je do detalja ispričala šta se dešavalo kobne noći.

foto: Public

Na Halidov koncert u Kozarcu došla je 27. jula prošle godine kako bi dogovorili vraćanje više od 20.000 KM novca koji je posudila Muslimoviću. Kritične večeri zatražila je od Muslimovića da je nakon koncerta odveze do taksi stanice kako bi se vratila u Banjaluku.

Dok su se vozili pitala je Halida kada će joj vratiti njen novac. Muslimović se zaustavio na lokalnoj benzinskoj pumpi, a nakon pitanja o novcu, dodao gas i krenuo prema Banjaluci, piše SrpskaInfo.

-Vozio je kao manijak, 140, 150 kilometara na čas. Ponovo sam ga pitala za pare, a on je počeo psovati džamiju, udarati šakom od volan, a zatim je udario i mene koja sam sedela na mestu suvozača – prisetila se kritične večeri Bašićeva.

U trenucima koji će uslediti, Muslimović je nakon divljačke vožnje zaustavio svoj „pežo“ pored magistralnog puta, izašao napolje, te uhvativši je za kosu izbacio Bašićevu iz auta.

Sonia je ispričala da je pukom srećom u padu izbegla udarac glavom od kamen. Nakon što je uspela doći do auta, Halid ju je dočekao i udario šakom u glavu, a ubrzo je ubacio u auto i nastavio prema Banjaluci.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

– Vozio je kao manijak – dodala je Sonia.

Kada su došli u Banjaluku ispred zgrade u kojoj Bašićeva iznajmljuje stan, Muslimović je, kako navodi ona, izbacio iz auta i otišao.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.