JK vest dana u Turskoj! Zbog ovoga što je uradila u Istanbulu, Turci će je obožavati, ali Srbi mrzeti!

ima se, može se

JK vest dana u Turskoj! Zbog ovoga što je uradila u Istanbulu, Turci će je obožavati, ali Srbi mrzeti!

Gde god da ode, JK mora da ostavi reakciju! Iako se Turcima ovo bez sumnje svidelo, pitanje je koliko će se Srbima svideti
Objavljeno:

Njena pojava je izazvala pravu pomamu kod publike, pa su se mnogobrojni navijači fudbalskog kluba Bešiktaš fotografisali sa njom, a tamošnji mediji su našu zvezdu tretirali poput svetskih zvezda. Prst u usta, sise na izvolte! Karleuša u do sada neviđenoj pozi! (FOTO)

Instagram/Jelena Karleuša
Međutim, jedna od informacija prilikom njenog boravka u Turskoj je danas posebno preplavila uticajne medije u Turskoj, a tiče se ručka na koji je otišla sa svojim suprugom i najbližim saradnicima. Kako javlja "Hebertuk", Karleuša je iznenadila i šokirala osoblje jednog popularnog restorana kada im je na račun od 670 turskih lira ostavila bakšiš u iznosu od 200 eura (640 TL). Turski mediji su istakli da je ovo jedan od rekordnih bakšiša koji je ikada ostavila neka zvezda. Nema šta, JK je baš galantna! Međutim, kad prosečan Srbin, koji mesec dana radi za 300 evra (ako ima sreće), čuje da neko ostavi bakšiš od 200 evra - sigurno mu nije sve na mestu. (Espreso.co.rs/Ekskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.