VODITELJKA SLAGALICE IMA FILMSKU LJUBAVNU PRIČU: Šetala je psa koji je pobegao, udario ga je AUTO I POJAVIO SE ON
Foto: Printscreen Instagram

SAVRŠENO

VODITELJKA SLAGALICE IMA FILMSKU LJUBAVNU PRIČU: Šetala je psa koji je pobegao, udario ga je AUTO I POJAVIO SE ON

Kada biste danas pitali ljude gde mogu da upoznaju svoju "jaču" ili "lepšu" polovinu, odgovori bi bili različiti. Ipak, malo ko bi poverovao da može da mu se dogodi ljubavna priča kao u filmu.

Objavljeno:

Upravo ovakav slučaj je sa našom voditeljkom Kristinom Radenković, koja je svog partnera Nikolu Radojevića upoznala dok je šetala psa.

Inače, Kristina i pet godina mlađi partner, beogradski pravnik i javni tužilac, sasvim slučajno su naleteli jedno na drugo.

– Tog dana ranije sam završila čas francuskog jezika i izvela pse u šetnju. Jedan od njih je bio pušten sa povoca i na povratku kući potrčao je za mačkom, kada ga je udario automobil. Nikola, koji je tragao za svojim ljubimcem koga je izgubio prethodnog dana, naišao je baš u tom trenutku i pritrčao u pomoć. Tada uopšte nije trebalo da bude u Srbiji, a kamoli ispred moje zgrade, ali sudbina je umešala svoje prste i nas dvoje smo se upoznali. Da je neko od nas dvoje samo minut ranije prošao tim putem, do susreta ne bi ni došlo. Volimo da se šalimo da su nas naši ljubimci spojili - rekla je ona svojevremeno za "Hello" i dodala:

?

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on

- Pre bih rekla da je bila ljubav na drugi pogled. Na dan susreta dao mi je vizit-kartu da mu javim ukoliko vidim njegovog pinča koji se bio izgubio. Sutradan sam ga pozvala da vidim da li su ga pronašli, usledio je odlazak na večeru i od tada se više nismo razdvajali.

Kristina ranije nije volela da govori o svom privatnom životu, te je njena majka na Fejsbuku obelodanila da je njena ćerka u vezi sa Nikolom.

foto: Printscreen/ Instagram/ Kristina Radenković

- Mamu je povredio neki članak u novinama i odreagovala je na svoj način. Kada mi je rekla šta je uradila, pitala sam je zašto. Odgovorila mi je:„A zašto ne, pogledaj kako ste lepi?“. Onda mi se u roku od dvadeset četiri časa telefon usijao od poziva - dodala je ona.

Njihova ljubavna priča i danas traje, par je pre tri godine dobio ćerkicu Taru, a Kristina je ponovo trudna i čekaju sina.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.