DA LI SE SEĆATE KSENIJE IZ GRUPE LEE MAN? Batalila je pevanje, sada je PSIHOTERAPEUT, a mnogi je ne prepoznaju
Foto: Printscreen Youtube

KAKVA PROMENA

DA LI SE SEĆATE KSENIJE IZ GRUPE LEE MAN? Batalila je pevanje, sada je PSIHOTERAPEUT, a mnogi je ne prepoznaju

Nekadašnja srpska pop pevačica Ksenija Mijatović danas ima novo zanimanje i novi izgled.

Objavljeno:

Ksenija je počela da gradi pevačku karijeru još tokom devedesetih godina. Ksenija je snimala pesme i albume koje je publika volela, imala zapažene nastupe na festivalima, a onda je rešila da promeni profesiju.

Ksenija se povukla sa muzičke scene 2011. godine nezadovoljna situacijom u sprskoj muzici, a onda se posvetila obrazovanju i izučavanju lajf koučinga.

foto: Printscreen Instagram

- Na svom putu traženja ličnih odgovora, susrela sam se sa raznim školama i tehnikama samopomoći, ali odgovore sam dobila onog trenutka kada sam se upoznala sa radom Lujze Hej. Danas sam licencirani trener programa “Izlečite svoj život” po principima upravo njene filozofije (filozofije Lujze Hej) i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - rekla je Ksenija svojevremeno za medije.

foto: Printscreen Instagram

Ksenija danas ima zvanje master psihologa i integrativnog psihoterapeuta. Bivša pevačica danas živi of toga što drži radionice na temu lajf koučinga, psihoterapije, hipnoterapije i tako dalje...

Ksenija danas i nešto drugačije izgleda, nego u periodu kada je nizala muzičke uspehe.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.