LEA OD MENE NIJE TRAŽILA DOZVOLU DA UĐE U RIJALITI: Oglasila se Jasna Šekarić povodom ćerkinog odlaska u Zadrugu!
Jasna Šekarić, Foto: Marina Lopičić

porogovorila

LEA OD MENE NIJE TRAŽILA DOZVOLU DA UĐE U RIJALITI: Oglasila se Jasna Šekarić povodom ćerkinog odlaska u Zadrugu!

Slavna sportiskinja do sada nije ni gledala rijaliti programe

Objavljeno: 18:22h

U “Zadrugu 3” se uselila Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić koja je više puta proglašavana za najbolju sportiskinju i strelca Jugoslavije i Srbije.

Slavna sportistkinja za “Blic” otkriva da je naslednici pred rijaliti rekla da bude prirodna i svoja, kao i da mora da bude svesna da je kamere stalno snimaju.

Kako Jasna otkriva, rijaliti ne gleda, ali zbog naslednice će se to sada promeniti. Lea joj nije tražila dozvolu da uđe, a oko svega su se dogovorili.

Lea će napuniti 22 godine i nas dve više ne funkcionišemo tako da treba da traži dozvolu za nešto. Zajedno smo popričale o tome. Moram reći da ja zapravo ne pratim rijaliti, zapravo ga do sada nisam gledala. Krećem se dosta, pa tu i tamo od drugih nešto čujem, tako sam u nekoj meri bila upućena. Lea voli izazove, mlada je i to joj je interesantno. Rekla mi je da želi da uđe jer bi volela da vidi kako bi reagovala, opet to je zatvoren prostor. Sve to je doživela kao jedan izazov, a moju podršku za ulazak ima i ona to zna, roditelj prosto treba da podrži dete", rekla je Jasna za "Blic" i otkrila šta je naslednicu savetovala pred sam ulazak u Belu kuću:

foto: Printscreen Instagram

Po meni je najbitnije da bude prirodna i svoja, i da nema ishitrene reakcije. Mora da bude svesna da je kamere snimaju 24 časa. Ona veruje u sebe, da će izdržati sve to i da će moći da iznese. To je drugačije od realnog života i ja se nadam da će biti onako kao je zacrtala", izjavila je Šekarićka ona za "Blic".

Jasna koja nakon uspešne karijere sada radi kao trener kaže nam da joj se ne bi dopalo kada bi njena naslednica ušla u konflikt sa nekim od rijaltii igrača.

Lea je ušla da se zabavi i nadam se da hoće. Ne pribojavam se ničega, samo ne bih volela da uđe u konflikt sa nekim, da se ona ne sekira. Nas dve smo dosta vezane, sekirala bih se i ja da vidim da ona ima problem, a ja ne mogu da pričam sa njom", zaključila je Jasna Šekarić za “Blic”.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.