Da li ste znali? Ovo je najveća životna drama Relje Popovića, a nije izgubljena beba! (FOTO) (VIDEO)

problematična mladost

Da li ste znali? Ovo je najveća životna drama Relje Popovića, a nije izgubljena beba! (FOTO) (VIDEO)

Svi volimo Relju ali retko ko zna da je samo jedan trenutak falilo da ne bude više sa nama
Objavljeno:

Iako obožavateljke i dalje oplakuju "Elitne odrede" i budno prate start solo karijere Relje Popovića, malo ko zna njegovu problematičnu prošlost. Kakva blamčina! Nikolija ispričala kako je upoznala mamu sa Reljom! (FOTO)

Relja Popović je bio učenik Srednje ugostiteljsko-turističke škole. Sa 19 godina ranjen je hicem iz pištolja u stomak nedaleko od škole, jer je drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića (35) vređao u obližnjem bifeu. Nakon incidenta su mu odstranjeni bubreg i slezina. Popović je rođen je 2.8.1989.godine. Sa 2 godine izgubio je oca a najbolji drug od prvog razreda osnovne skole mu je Vladimir Matovic. Pesma koja ga je proslavila je definitivno, "Moja jedina". Veza sa Reljom Popovićem napreduje: Nikolija pokaza verenički prsten! (FOTO)
Printscreen/Youtube/
Nakon "Elitnih odreda", Relja se posvetio svojoj solo karijeri gde je takođe napravio mnostvo hitova kao sto su "Zatvori oci", "Ako izgubim te opet", "Sve je kul", " 1 poruka hiljadu pitanja" itd. Zajedno sa Vladom ali i samostalno, radio je sa mnogim reperima na nasoj sceni kao sto su: Tatula, Cvija, Rasta, Denito, Frka, Gras, Grubo, Ana Masulovic i drugi.

"Dremano oko", 2009. godine, film "Obicni ljudi" za koji je dobio i nagradu "Srce Sarajeva" kao najbolji mladi glumac.Takodje je 2011.godine glumio u filmu "Parada".
Relja je trenutno u vezi sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac. Njihova veza se pomno prati od strane svih medija,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.