ISPRAVKA: Demantovano je da Bora Đorđević ima rak
Kada smo pozvali Boru lično, telefon zazvoni samo jedanput, Foto: Printscreen

Svi strepe

ISPRAVKA: Demantovano je da Bora Đorđević ima rak

Ova vest se proširila

Objavljeno: 23:12h
  • 77

U javnosti je odjeknula vest o bolesti frontmena grupe "Čorba", Bori Đorđeviću, za kog se navodi da ima rak prostate.

Svi su jako uznemireni, pa je ekipa portala "Espreso.co.rs" pozvala Boru, ali i basistu Mišu Aleksića, kako bi saznali više o bolesti našeg velikog muzičara.

Međutim, na zvaničnoj Facebook stranici benda “Riblja čorba” 20.10.2019. godine objavljen je dematij u vidu statusa koji potpisuje Đorđević.

"Riblja Čorba nije otkazala svoje nastupe niti će otkazati nijedan nastup. U Minhenu sviramo 7.12., a u pripremi je regionalna turneja i američka, gde se se uveliko zakazuju termini. (...) Navodi da sam tesko bolestan su dezinformacija, sto se moglo videti i potvrđuje više nego uspešna letnja turneja (...)

foto: Promo

- U romingu sam, u romingu sam i ne mogu da pričam - rekao nam je Miša, na pitanje da li ima minut kako bi smo popričali o nemiloj situaciji.

Kada smo pozvali Boru lično, telefon zazvoni samo jedanput, posle čega Đorđević obije poziv.

Da li je Bora zajedno sa Mišom u romingu, pa zbog toga ne želi da se javi, ili je gora verzija priče, a to je da zbog svoje navodne situacije ne želi da priča za medije, ostaje nam da sačekamo i saznamo.

foto: Printscreen

Svakako se svi nadaju da će Bora biti dobro, a u slučaju da je bolest zaista nastupila, da će brzo podleći lečenju i kao pobednik izaći iz cele priče.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media