Svi detalji venčanja sina Deje Savićevića: Eksluzivne fotke sa svadbe godine u Crnoj Gori! (FOTO)

poštovali običaje

Svi detalji venčanja sina Deje Savićevića: Eksluzivne fotke sa svadbe godine u Crnoj Gori! (FOTO)

Naslednik proslavljenog fudbalskog asa Vladimir Savićević oženio se svojom dugogodišnjom devojkom Tijanom, a veselje su priredili u jednom luksuznom hotelu na primorju
Objavljeno:

Proslavljeni sportista i velika fudbalska zvezda nekadašnje Jugoslavije i Evrope Dejan Savićević, kako piše Story, dočekao je prvo veliko slavlje u svojoj porodici. Njegov sin Vladimir (26) izgovorio je sudbonosno da dugogodišnjoj devojci Tijani (25), a ceremoniji građanskog venčanja prisustvovali su najbliži prijatelji i rodbina. Posle tog čina, priredili su intimno slavlje koje je bilo skrivano od očiju javnosti i medija. Nakon potpisivanja papira, kada je Tijana uzela prezime Savićević, mladenci su elegantno odelo i venčanicu zamenili tradicionalnim crnogorskim narodnim nošnjama. Vladimirova izabranica nosila je prozirnu venčanicu od čipke sa dugim šlepom i velom, a u rukama je držala bidermajer od crvenih ruža. Evo kako je bilo na svadbi sina Deje Savićevića! Naš najluđi pevač pravio haos! (FOTO) Mladoženja je poneo teget odelo u kombinaciji s belom košuljom, a stajling je upotpunio leptir-mašnom. Budući da oboje potiču iz tradicionalnih porodica, venčanje održano u skladu sa starim crnogorskim običajima. Zanimljiv detalj svakako je i to što je specijalni gost u domu Savićevića bio i kućni ljubimac mladenaca, pas koji svakodnevno unosi veselje u Tijanin i Vladimirov dom.

Story
Iako svestan popularnosti svog oca, mladoženja ipak nije želeo da se od njegovog bitnog dana pravi velika medijska pompa. Uprkos najavama ovog venčanja u medijima, u kojima se pominjalo da troškovi organizacije dostižu astronomsku svotu, kao i da će na svadbi biti gosti iz estradnog i političkog sveta, Vladimir je hteo da njegovo slavlje bude poput onih koja pravi većina njegovih vršnjaka. Da se snima film o Bariju 1991, ko bi bio Genije, ko Robi, a ko Kobra? (FOTO) - Veoma sam srećan i zadovoljan, ali ne bih želeo da se pompezno govori o tome, kao što su već bile neke neistinite priče o stotinama hiljada evra koje su navodno date – kaže Vladimir i dodaje da, iako njegova porodica ima finansijskih mogućnosti za gala proslave, nije tačno da se od toga, kako kaže, pravio cirkus.
Story
Sala u kojoj su se mladenci zavetovali na večnu vernost bila je dekorisana prema njihovom ukusu. Cvetni aranžmani ispunjavali su sve uglove, kao i stolove za kojima su sedele zvanice. Kako bi atmosfera bila intimnija, baldahinima roze i plave boje ukrašena je i terasa hotela. Članovi Dejanove porodice, koja živi mahom u Crnoj Gori, ali i nekoliko gradova Evrope, došli su u Bečiće kako bi uživali u svadbenom veselju koje je trajalo od ranih popodnevnih časova do duboko u noć. Ćerka jugoslovenske fudbalske zvezde Tamara doputovala je iz Londona, gde se školuje, a pratio ju je dugogodišnji dečko, fudbaler Stefan Mugoša.
Promo
Najveselija na proslavi bila je ponosna baka Vojka, majka Dejana Savićevića, koja nije krila zadovoljstvo zbog unukove ženidbe. Za muzički ugođaj bili su zaduženi folk pevač Aca Lukas i njegova koleginica Ivana Selakov. Nizali su se kako hitovi poznatih gostiju, tako i stare, narodne crnogorske pesme. Nasmejani i raspoloženi gosti uživali su u muzici do kasnih večernjih časova, ali pošto su zamoljeni da ne objavljuju fotografije na društvenim mrežama, samo delić slavlja dospeo je do očiju javnosti.
Story
Nakon svadbenog veselja, mladenci su ostali još nekoliko dana u Crnoj Gori, a narednih dana otputovaće i na medeni mesec. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.