ZVUČE KAO ONE BABE PO SAHRANAMA, ALI IH ŠALJEMO NA EVROVIZIJU: Hurricane i njihov Favorito popili KRITIKE tviteraša
Ksenija Vučić, Ivana Nikolić, Sanja Vučić, Foto: Printscreen

ESPRESO TVITER

ZVUČE KAO ONE BABE PO SAHRANAMA, ALI IH ŠALJEMO NA EVROVIZIJU: Hurricane i njihov Favorito popili KRITIKE tviteraša

Ksenija, Sanja i Ivana su toliko pozitivne devojke koje prihvataju šalu na svoj račun da ih "strašni sud" tviteraša nimalo nije potresao

Objavljeno:

Grupa Hurricane, u čijem su sastavu nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji Sanja Vučić, Ivana Nikolić i ćerka Nenada Kneževića Kneza - Ksenija Knežević, postoji već dve godine, a devojke su tek nedavno izdale svoju prvu pesmu na srpskom jeziku "Favorito" koja je postala pravi hit.

Shodno tome, mi smo ovaj nerazdvojni trojac pozvali u emisiju Espreso Tviter da vidimo da li su zaista toliko popularne i na ovoj društvenoj mreži.

foto: Printscreen

Ksenija, Sanja i Ivana su toliko pozitivne devojke koje prihvataju šalu na svoj račun da ih "strašni sud" tviteraša nimalo nije potresao, naprotiv. One su se smejale do suza.

Gledam ovaj spot od Hurricane "Favorito" i mogu samo reći kako su devojke je*ozovne", glasi jedan tvit koji je u prvi mah zbunio devojke, ali su one ovo prihvatile kao kompliment.

foto: Printscreen

Ima i onih koji pojavu grupe Hurricane upoređuju s lansiranjem Eurokrema na domaće tržište, ali neke obuzima nelagoda kad čuju pesmu "Favorito":

Na pesmu Hurricane Favorito kad ova jedna kaže "nervni sistem pomeraš" zvuči isto kao one babe po sahranama kad žale za pokojnikom i bukvalno me hvata krindž umesto nje", kaže jedna prozivka, a onda se javio "krivac" i objasnio pozadinu priče.

1 / 12 Foto: Aleksandar Stojanović

Neki ih ipak žele kao predstavnike Srbije na Evroviziji, a vi?

Udobno se smestite i pogledajte najnoviju epizodu vaše omiljene emisije Espreso Tviter:

Bonus video

ESPRESO TVITER: Marko Miljković

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.