ANABELA KUPILA LUNI STAN OD ATIJASOVIH PARA: Andrej HITNO TRAŽI svojih 70.000 € nazad! Luna i Anabela u PROBLEMU!
Andrej Atijas, Anabela Atijas, Foto: Dragana Udovičić

HAOS

ANABELA KUPILA LUNI STAN OD ATIJASOVIH PARA: Andrej HITNO TRAŽI svojih 70.000 € nazad! Luna i Anabela u PROBLEMU!

Bosanski biznismen od bivše supruge i njene ćerke zahteva da mu hitno vrate novac

Objavljeno:

Luna Đogani duguje bivšem očuhu, Andreju Atijasu, 70.000 evra! Sarajevski biznismen je pre tri meseca pozajmio pare pobednici "Zadruge 2" da kupi stan u A bloku na Novom Beogradu. Međutim, Atijas se nedavno rastao od Lunine majke Anabele, pa sad očekuje da mu njih dve vrate novac.

foto: Damir Dervišagić

- Luna je platila stan 120.000 evra. Uzela je 50.000 evra od Pinka, još pre nego što je ušla u "Zadrugu 2" i taj novac je dala investitoru kao kaparu. Pošto joj je falilo još para, Anabela je nagovorila tadašnjeg muža Andreaja Atijasa da proda apartman u Rovinju i doda im 70.000 evra za kupovinu stana. Pristao je na to, jer je računao da će mu pastorka vraćati novac u ratama kada izađe iz "Zadruge" - objašnjava dobro obavešten izvor.

Međutim, kako su se ubrzo posle toga Anabela i Andrej razveli, bosanski biznismen od bivše supruge i njene ćerke zahteva da mu hitno vrate novac.

foto: Damir Dervišagić

- Rekao im je da moraju što pre da mu daju tih 70.000 evra. Govori im da je pola stana njegovo i preti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u paklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja.

- Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Videćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to - priča sagovornik.

Ovu priču potvrđuje i Jasmina Skender sa kojom Atijas ima sedmogodišnjeg sina Leona.

foto: Damir Dervišagić

- Anabela kaže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila. Većim delom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dao novac koji joj je falio za stan - kaže Jasmina i nastavlja:

- Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesiće i Anabelu koja sa njim ima ćerku Blankicu.

Bonus video

Pogledajte kako je Mirza Selimović zabavljao goste na venčanju bosanskog atletičara

(Espreso.co.rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.