KAJA JE PRE DŽUNIORA BILA GODINU DANA U BRAKU S OVIM KOŠARKAŠEM: Evo zašto je ZAVODNICA ostavila ovog frajera!
Kaja Ostojić, Foto: Nebojša Mandić

NIJE IŠLO

KAJA JE PRE DŽUNIORA BILA GODINU DANA U BRAKU S OVIM KOŠARKAŠEM: Evo zašto je ZAVODNICA ostavila ovog frajera!

U to vreme on je igrao za jedan poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom

Objavljeno:

Popularna pevačica Kaja Ostojić važi za pravu zadovnicu, koja iza sebe ima tri braka. Druga braćna zajednica je posebno bila interesantna medijima, budući da je reč o ljubavi sa nekadašnjim košarkašem Urošem Duvnjakom.

Uroš i Kaja venčali su se 14. jula, 2009. godine u opštini Zvezdara. Venčanje je bilo tajno i intimno, i ceremoniji je prisustvovala njihova najuža rodbina, prijatelji i kumovi. Svedok na venčanju Kaji je bila njena koleginica Maja Marijana, dok je Urošu kum bio prijatelj iz detinjstva. Prvu godišnjicu braka su proslavili u Sloveniji.

foto: Pritnscreen

Kaja i Uroš proveli su tada sedam dana u gradu Laško u Sloveniji. U našu susednu zemlju otputovali su tada kako bi se Uroš odmorio od naporne košarkaške sezone i pripremio za novu, ali i kako bi supružnici obeležili jedan od najlepših datuma u njihovim životima. Boravili su u luksuznom hotelu.

Prvu godišnjicu braka proslavili su 14. jula, a Uroš je za suprugu organizovao večeru, te joj poklonio skupocen komad nakita, kao i nov mobilni telefon.

foto: Print Screen Instagram

U to vreme on je igrao za jedan poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

- Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. U jednom trenutku sam zaista mislila da će Uroš biti čovek sa kojim ću ostariti, ali sam pogrešila - rekla je svojevremeno Kaja.

foto: Printscreen Instagram

Nekoliko meseci pre rastanka gradom su kolale razne glasine, te da su se njih dvoje svađali, da nisu mogli da se slože u bitnim stvarima, da su često izlazili i provodili se jedno bez drugog, da su njega viđali sa raznim devojkama...

- Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi - dodala je Kaja za “Blic“.

Bonus video

NESVAKIDAŠNJI ČIN NA SVADBI ZVEZDE GRANDA! Ljuba Perućica došao po mladu, a sačekao ga uslov! Evo šta je morao da potpiše

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.