KO JE LAŽOV, A KO NESPOSOBAN? Srpski tjuberi tvrde da ZARAĐUJU OGROMNE PARE, Viktorija zarađivala 20 dolara DNEVNO
Zorannah, Viktorija Bekam, Baka Prase, Foto: Zorana Jevtić, EPA/ Niklas Halle'n, Nemanja Nikolić

PROPAO BIZNIS

KO JE LAŽOV, A KO NESPOSOBAN? Srpski tjuberi tvrde da ZARAĐUJU OGROMNE PARE, Viktorija zarađivala 20 dolara DNEVNO

Viktorija je uložila više miliona dolara u luksuznu produkciju, enterijer, opremu i sadržaj

Objavljeno:

Bivša "Spajsica" i supruga Dejvida Bekama, Viktorija Bekam, nedavno je odlučila da otvori svoj kanal na Jutjubu i postane influenserka. Njena ideja bila je da sebe predstavi u "pravom svetlu" i da svojim gledaocima prikaže svet mode i šminkanja. Međutim, ideja joj je doživela neviđeni peh.

foto: EPA/ Julio Munoz

Naime, prema pisanju američkih medija, Viktorija je uložila više miliona dolara u luksuznu produkciju, enterijer, opremu i sadržaj, a uspela je da za od reklama i "subskrajbera" zarađuje svega nešto više od 20 dolara dnevno.

Kanal je imao oko 109.000 pretplatnika, odnosno "subskrajbera" , a ona je odlučila da kanal ugasi u aprilu ove godine jer je bio potpuno neisplativ.

foto: EPA/ Nina Prommer

Izvor blizak zvezdi potvrdio je da je njen Jutjub kanal bilo nemoguće unovčiti, kao i da proizvodni troškovi nisu bili pokriveni prihodima kanala. Mnoge je šokirala informacija da velika svetska zvezda na ovaj način nije uspela da zaradi novac, budući da čak i u Srbiji uspešni jutjuberi zarađuju više stotina evra samo za jednu objavu.

Šta je nekadašnja "spajsica" pogrešno radila, nije nam poznato, ali pre nego što je ugasila kanal, mogla je da pohađa neki ubrzani kurs kod srpskih jutjubera.

Bonus video

DOBIĆEŠ BATINE, PI*KA TI MATERINA! Karleuša opet pretila novinarki Kurira! Davila fotoreportera, pretila i deci, a sada ZASTRAŠUJE BATINANJEM! OVO JE ZA ZATVOR!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.