ŽIKA JAKŠIĆ OD SVEGA ŠTO ZARADI DEO DAJE ROĐENOM BRATU! Priča o ZAKLETVI koja će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA
Foto: Dragan Kadić, Printskrin/Jutjub

TAJNA SKRIVANA GODINAMA

ŽIKA JAKŠIĆ OD SVEGA ŠTO ZARADI DEO DAJE ROĐENOM BRATU! Priča o ZAKLETVI koja će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

Žika Jakšić dobro je poznat javnosti, međutim, postoji nešto što, veliki broj ljudi ne zna o njemu..

Objavljeno:

Žiku zbog posla kojim se bavi vezujemo za narodnu muziku. On, međutim, ima dosta izražen pop-rok senzibilitet, što i nije čudo ako imamo u vidu ko mu je brat.

On je takođe sa muzičke scene, ali iz sveta rokenrola. U pitanju je pevač Vladimir Jakšić Musa.

Ljubitelji rokenrola u našoj zemlji se, sasvim sigurno, jako dobro sećaju grupe Revolveri iz devedesetih koju je, kao pevač, predvodio upravo Musa. Najviše ih pamtimo po himni protesta Nema povlačenja, nema predaje, kao i po pesmama Brod na okeanu, 24 sata dnevno rokenrol...

foto: Printskrin/Jutjub

Musa se, posle duge pauze pre nekoliko godina vratio na scenu. Sada predvodi grupu Ex Revolveri, a sa bratom tesno sarađuje, pošto Žika producira njegove albume.

Ipak, njih dvojica imaju tajni pakt za koji niko do sada nije znao. kako saznajemo od dobro upućenog izvora, Žika Jakšić sve što zaradi, tačnije od svakog njegovoh prohoda 10 odsto mora da da svom bratu Vladimiru i to zbog rokenrola!

foto: Pritnscreen

Naime, kao što smo već pisali Vladimir i Žika su nekada zajedno nastupali i bavili se rokenrol muzikom u Jugoslaviji, kada je Žika prvi put pristao da odradi jednu svadbu i kada je uplovio sasvim slučajno u narodnjačke vode, vratio se kući posle prvog nastupa "pun love". Ostavio je novac u fioci, ali kada je ustao ujutru deo novca nije bio tu priča izvor i nastavlja:

foto: Pritnscreen

- Žika je pitao brata Vladimira gde je još para iz fioke, a brat mu je rekao da s obzirom da je izdao rokenrol i na neki način i njega i sve u šta su verovali mora od zarade koju dobija sa narodnjacima da mu daje 10 odsto! Tada su braća sklopila pakt i Žika i dan-danas Vladimiru daje novac zbog "izdaje".

kako navodi izvor, Žiki to ne smeta jer ima dovoljno novca, a "pakt" je "pakt" i on ga neće prekršiti dok je živ.

Ovo je priča o tome kako je zaista "propao rokenrol".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.