LEPA LUKIĆ JE OVO TEK OTKRILA O POKOJNOM MUŽU: Ništa mi od njega nije ostalo, bio je SIROMAH!
Lepa Lukić, Foto: Printscreen

šok intervju

LEPA LUKIĆ JE OVO TEK OTKRILA O POKOJNOM MUŽU: Ništa mi od njega nije ostalo, bio je SIROMAH!

Suprug pevačice preminuo je u Kanadi, nije stigla ni da se oprosti od njega

Objavljeno:

Lepa Lukić, iako je pričala da neće uću u rijaliti program, predomislila se i sada je učesnica "Parova".

Ona je nedavno preživela pravu dramu kada joj je preminuo suprug Milan Milanović, s kojim nije stigla da se oprosti jer je preminuo u Kanadi.

- On se u jednom trenutku vratio u Srbiju, ali nije voleo Beograd, pa je bio u Jagodini. Razboleo se i na brzinu otišao za Kanadu u bolnicu, nije bio ni sedam dana i umro je. Hteo je tamo da ga sahrane, tamo ima decu iz prvog braka i želeo je da bude tamo. Nije očekivao da će da umre. Bio je u lošem stanju, imao je metastaze. Meni su javili samo šta se desilo", priča za Blic.

foto: Zorana Jevtić

Niste znali da mu je tako loše?

- Rekao mije da mora da ide u bolnicu. Rekla sam mu da ću doći u februaru, a on mi reče da se vidimo tamo. Kolega mi je rekao da mu je loše. Dva dana sam pričala s njim, treći je već umro... Kao supruga sam morala sve da obavim. Oko banke, sahrane i svega. Ljudi su mi pomagali jer ne znam tečno da pričam engleski. Doživela sam veliki stres. Mnogo sam se nasekirala, tako je umro, ja u Srbiji. Nisam mogla da odem, da pomerim kartu.

Šta se dešava sa imovinom koju je imao tamo?

- On nema nikakvo nasledstvo. On nije bogat uopšte. Ima neki plac u Jagodini, a ja sam njegovoj ćerki rekla da ću da joj prepišem. On nije bio u dobrim odnosima sa bivšom ženom i sa decom, ćerke su više bile uz majku, ali ih je spominjao. Ćerka me je pitala da li sme da dođe na sahranu, pa bože, nisam ja babaroga, naravno da sme.

foto: Damir Dervišagić

Znači li to da vam u vezama nije bio bitan imovinski status?

- U vezama sam bila samo sa momcima koji nisu bogati. Potičem iz sirotinjske kuće, majka mi je bila bogata i udala se za mog oca koji je bio mnogo lep. Ona je zbog njega iz bogate kuće i pobegla. Tako da sam zapamtila tu sirotinju i nisam došla iz opanaka u cipele pa da se uobrazim. Meni koleginice govore: "Što Lepa ne nosiš šešir, pa kucu jednu da šetaš, bilo bi ti lepo". Ja im kažem, meni bi bolje ovca pasovala! Do juče sam bila u selu i čuvala majci kravu, pomagala u seoskim poslovima, a sada da šetam kucu. Sa 17 godina odlazila od kuće da bih pevala. Otišla sam iz sela, a selo i sirotinju nisam zaboravila. Zarađivala sam i zarađujem, uvek sam išla samo srcem. Može da nema ništa i da bude sam već puki siromah, ja nikada nisam gledala na to. Bogati su velike stipse, šta imam ja od toga što on ima?

A da li su pokušali da vas osvoje bogataši?

- Nudili su mi brak dva čoveka koji su bili u Nemačkoj, naši ljudi. Nudili su mi da prestanem da pevam i da budem samo sa njima, da mi prepišu kuću i obezbede me unapred. Nisam to prihvatila, pre bih se obesila nego to prihvatila. Tada, a ni sada ne mogu bez pesme, ma kakvi. Ona mi je sve, i dete i muž i majka i otac i brat. Ništa ne može pesmu da mi zameni.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.