HALIDOVA ŽRTVA SE NIJE POJAVILA NA SUĐENJU, A IMA I RAZLOG ZA TO: Tvrdi da joj je pevač PRETIO, GRIZAO JE I ŠAMARAO
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

odloženo suđenje

HALIDOVA ŽRTVA SE NIJE POJAVILA NA SUĐENJU, A IMA I RAZLOG ZA TO: Tvrdi da joj je pevač PRETIO, GRIZAO JE I ŠAMARAO

Muslimovića čeka novo ročište sa Sonjom Bašić

Objavljeno:

Suđenje pevaču Halidu Muslimoviću jutros je odloženo jer se u Osnovnom sudu nije pojavila Sonja Bašić, žrtva napada za koji se popularni pevač tereti.

Inače, Muslimovića optužnica tereti za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje bezbednosti.

Bašićeva se nije pojavila zbog obaveza u Australiji, ali je najavila da može doći na naredno ročište koje je zakazano krajem sledećeg meseca.

foto: Prinscreen

Tužilac Sanja Tadić Stojisavljević navela je da veruje da neće biti potrebe za privođenjem svedoka. Muslimović je optužen za napad 27. jula proše godine između dva i tri sata ujutro, na relaciji magistralnog puta Banjaluka – Kozarac.

Prema optužnici banjalučkog tužilaštva, on je nakon kraće prepirke u svom automobilu “pežo 607” udario Bašićevu sa kojom je bio u emotivnoj vezi više puta šakom u lice, grizao i govorio joj pogrdne reči.

Je…. te policija, ti ćeš mene prijaviti, ti si mala maca za mene, znaš li ti ko sam ja. Vozaću te u gepeku, mrak će te progutati", vikao je Muslimović na ženu koju je tukao.

foto: Privatna arhiva/ Kurir

Kako se navodi u optužnici, u jednom trenutku Muslimović je zaustavio vozilo, izašao i došao do vrata suvozača gde je sedela oštećena, uhvatio je rukom za kosu, izvukao iz auta i bacio na beton.

Muslimović ju je zatim podigao i ponovo udario šakom u lice te ugrizao za desno rame.

Prema rezultatima istrage koju je provelo banjalučko tužilaštvo Bašićeva je zadobila višestruke povrede u vidu nagnječenja i ugriza, prenosi Srpskainfo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.