TEODORA I ANĐELO PROVALJENI: Nikad nisu ni RASKIDALI! Moraju da LAŽU jer im BRANE LJUBAV! Ne izbija joj iz stana!
Teodora i Anđelo svoju vezu započeli su u Zadruzi 1, Foto: Damir Dervišagić

KRIJU SE

TEODORA I ANĐELO PROVALJENI: Nikad nisu ni RASKIDALI! Moraju da LAŽU jer im BRANE LJUBAV! Ne izbija joj iz stana!

Teodora i Andelo obavestili su javnost u avgustu prošle godine

Objavljeno:

Teodora Džehverović, prema pisanju domaćih medija, krije emotivnu vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, a njene komšije otkrivaju da su nerazdvojni.

foto: Damir Dervišagić

Teodora i Andelo obavestili su javnost u avgustu prošle godine da je njihovoj emotivnoj vezi, koju su započeli u "Zadruzi 1", došao kraj. Međutim, brojni mediji tvrde da njih dvoje nikad nisu raskinuli i da emotivnu vezu kriju od javnosti, jer Teodorina menadžerka Sandra i Andelovi roditelji to ne odobravaju. Pošto Andelo i Teodora uporno tvrde u javnosti da su samo prijatelji, posetili njen novi komšiluk na Novom Beogradu kako bismo saznali tu vezu ne pravu istinu.

foto: Nemanja Nikolić

- Ne znam šta se piše po novinama, ali znam šta vidim. Anđela skoro svakodnevno viđam ovde u kraju. Nekad sa njom dolazi ovde, nekad sam. Često zajedno šetaju psa. On je često dovozi i odvozi svojim autom. Stalno je kod nje u stanu i, iskreno, ne verujem da su samo prijatelji. Mada ih nikada nisam videla da razmenjuju nežnosti u javnosti - otkrila je prodavačica iz jednog lokala koji kojoj živi Džehverovićeva.

Teodora i Luna bile su dobre drugarice u"Zadruzi 1", a onda je puklo kada ju je Luna izdala. Iako sada žive u istom kraju i deli ih samo nekoliko zgrada, njih dve se ne druže.

foto: Sonja Spasić

- Odskoro je u našem kraju i Luna, ali iskreno da vam kažem, nikada ih nisam videla zajedno. Očigledno se nisu pomirile. Lunu viđam samo sa majkom Anabelom, sa Markom i sa drugom Ilijom, Teodoru... Pa možete da pretpostavite. Sa majkom Gocom, ali i sa Anđelom - ispričala je gospođa koja živi u zgradi do one u kojoj živi Teodora, a njen komšija ima samo lepe reči za pevačicu.

foto: Sonja Spasić

- Uvek se ljubazno javi, nasmejana je i doterana. Stvarno je normalna devojka, ne glumi zvezdu. Video sam je nekoliko puta s nekim momkom, mislim da je to Anđelo. U kakvom su odnosu, ne znam, ali on dolazi kod nje.

Sreli smo i jednu tinejdžerku kojoj je mlada Teodora uzor.

foto: Damir Dervišagić

- Podržavala sam je dok je učestvovala u rijalitiju, a sada pratim njenu muzičku karijeru. Videla sam je nekoliko puta, baš je lepa uživo i zgodna. Volela bih da je nekada upoznam - rekla je devojka.

Bonus video

SNIMAK KOJI OTKRIVA NOVU DEVOJKU ANDREJA ATIJASA: Mina je daleko mlađa od Anabele

(Espreso.co.rs/ Scena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.