POKAZALA REZOVE KOJE JOJ JE MUŽ NAPRAVIO NOŽEM: Sanja Marinković ispričala NAJJEZIVIJU SITUACIJU s kojom se susrela
Sanja Marinković, Foto: Printscreen Youtube

STRAHOTA

POKAZALA REZOVE KOJE JOJ JE MUŽ NAPRAVIO NOŽEM: Sanja Marinković ispričala NAJJEZIVIJU SITUACIJU s kojom se susrela

Sve situacije s kojima se susretala

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, a jednom prilikom je otkrila sa kakvom situacijom se susrela tokom radionice ''Bulevar ženskih tajni'', koju je pokrenula sa Vesnom Dedić.

- To je projekat na koji sam ja posebno ponosna. Putovale smo u 2018. godini u 22 grada i sela u Srbiji, razgovarale smo sa preko 5.000 žena. Cilj te radionice je da inspirišemo i motivišemo žene da ostvare svoj cilj kakav god da im je u životu. Ono što je nama bilo najvažnije jeste da na putu ka tom cilju one budu srećne - rekla je Sanja i otkrila sa kakvim se sve zanimljivim situacijama susretala.

foto: Printscreen Instagram

- Tu je bilo mnogo smešnih stvari. Recimo, bili smo na Ubu i bilo je preko 150 žena, a ja i Vesna imamo tu šalu da odmah proverimo koliko ima udatih, koliko razvedenih i zanimljivo je da su na Ubu sve bile razvedene, a samo jedna udata. Recimo u Vršcu, gde je bilo oko 200 žena, sve su bile udate, što je neverovatno. Tako da po krajevima Srbije možeš da vidiš gde žive srećne žene i kakva je situacija. Ono što je bilo najsmešnije jeste da je na Ubu jedna žena koja je bila sudija i koja je bila naša gošća kao uspešna žena - razvela sve te žene. Bilo je fenomenalnih situacija, bilo je i suza i smeha - istakla je voditeljka, pa priznala da je bilo i potresnih scena.

foto: Printscreen Youtube

- Bilo je situacija da žena ustane iz publike i pokaže dva reza od noža koja je to jutro dobila od svog supruga. Bilo je zaista strašnih stvari, ali je bilo i izuzetno lepih stvari. Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom.

Bonus video

ZVEZDA GRANDA ZA DLAKU IZBEGLA SMRT VOZEĆI 150 KM/H?! Bivša devojka Darka Lazića završila u bolnici ZAVIJENE KRVAVE GLAVE SA KRAGNOM OKO VRATA! JEZIVO!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.