SENIDA POSTALA HIT NA INTERNETU: Matorci pojma nemaju koja je ovo muzika, ali su ZAIGRALI KOLCE uz pevačicu (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

dva napred-jedan nazad

SENIDA POSTALA HIT NA INTERNETU: Matorci pojma nemaju koja je ovo muzika, ali su ZAIGRALI KOLCE uz pevačicu (VIDEO)

Gore društvene mreže!

Objavljeno:

Na internetu je postao pravi hit urnebesni snimak na kome se vidi kako se na jednoj svadbi igra kolo uz dens-elektronske zvuke pesme "Mišići", koju izvorno izvodi trenutno veoma popularna pevačica Senidah.

Naime, ovaj nesvakidašnji događaj zahvaljujući tehnici zavrteo se društvenim mrežama, a ljudi oduševljeno komentarišu da od ovog teško da ćete videti nešto bolje na internetu.

Istina, ima onih koji celu priču ne kapiraju, ali zahvaljujući komunikaciji u komentarima uz objavljeni video, polako svi bivaju upućeni u ovaj fenomen.

S druge strane, reakcije na ovaj nespoj su različite. Dok se neki iščuđavaju kako se uz ovu vrstu muzike igra kolo, mogu se uočiti opaske da narod upija ono šta mu se servira, drugi komentarišu da je dobro samo kad se igra i peva!

Ipak, raspravu oko toga da li je užas ili pobeda to što se na svadbi igra kolo uz Senidinu pesmu, najbolje je pomirio sledeći komentar:

Očigledno živite u nekom većem gradu. Kod nas "u selu" kolo se igra uz svaku pesmu, čak i kad dva napred-jedan nazad nemaju veze sa ritmom, ali bitno da se igra", glasi jedan od komentara.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.