Drama ćerke ubijene pevačice: Tužno, ali ovo je jedini način da 5-godišnja Jana preboli Jeleninu smrt!

Bori se sa tragedijom!

Drama ćerke ubijene pevačice: Tužno, ali ovo je jedini način da 5-godišnja Jana preboli Jeleninu smrt!

Po prvi put porodica je otkrila javnosti kako mala Jana, podnosi tragičnu smrt majke i veliku frku koja se digla oko njenog oca Zorana!
Objavljeno: 12:04h

Vladimir Marjanović, Zoranov otac, je rekao da njegov sin nije vidovnjak niti je psihijatrijski slučaj, a da neko navija da se o njemu piše negativno samo da bi bio još sumnjiviji i da bi ga lakše predstavili kao Jeleninog ubicu. Mala Jana je videla ubistvo? Ćerka ubijene pevačice u policiji priznala da se dogodilo nešto strašno!

Prinstcreen/Facebook/Jelena Krsmanović
A on se dotakao i Zoranove i Jelenine ćerkice Jane, koja sa samo pet godina mora da se suočava sa ovako teškom tragedijom. Jelenu ubio njen muž Zoran!? Dva puta pao na poligrafu, sad je glavni osumnjičeni! - Zoran se nikada neće oporaviti posle tragedije koja nas je zadesila. Jeca nije bilo ko, bili su jako vezani i takav gubitak je za sve nas nenadoknadiv! Naši životi su zauvek promenjeni. A sada su nam potrebni i saveti psihologa da bi znali kako da se ophodimo prema Jani, kako bi gubitak majke što bezbolnije podnela - očajan je Vladimir, Zoranov otac. (Espreso.co.rs /Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.