ODE MIKSI U LAJFKOUČE: Održala svoj prvi MOTIVACIONI GOVOR! Plač zadrugara! I rođena joj se majka smeje (VIDEO)
Hit!, Foto: Printscreen

KONAČNO PRONAŠLA ZANIMANJE

ODE MIKSI U LAJFKOUČE: Održala svoj prvi MOTIVACIONI GOVOR! Plač zadrugara! I rođena joj se majka smeje (VIDEO)

Miljana Kulić je kraljica humora!

Objavljeno: 19:29h

Miljana Kulić dobila je specijalni zadatak od Velikog šefa da održi motivacioni govor svim ukućanima, kako bi ih malo nasmejala i podigla.

Prvo se malo žalila na svoje probleme, a onda je ispričala priču posle koje su svi završili u suzama, od smeha naravno.

foto: Printscreen

Mnogo me boli želudac, doktor mi je rekao da izbegavam kafe, a ja sam danas popila kafu. Bez obzira na to, ja sam došla da održim motivacioni govor. Kako da vas motivišem? Ovo traje još tri dana. Kuma (Janjuša) sam dobila, jutros. Motivisana sam zadatkom, obožavam sve zadatke. Mislim da nas očekuje nagrada kakvu do sada nismo videli. Ja večeras neću da pijem, kum sme. Ja sam dovoljno luda i bez alkohola, kume", započela je svoj govor Kulićeva, pa nastavila...

foto: Printscreen

Vi ne možete da vidite kada sam ja tužna, osim ako se neko ne zatekne ujutru na ljuljašci. Samo Mirko Gavrić može da vidi moju tugu. Treba da budete veseli, ovo je zabavno-humoristični program. Treba da pokažete da ste pravi muškarci. Kada sam videla da Vladimir Tomović leži i ja sam dala sebi za pravo da legnem. Dalila i Dejan su najaktivniji bračni par, takvi i vi treba da budete, energični. Proći će i ovo nedelja, ne treba da nas ljudi gledaju kako se vučemo kao creva. Da li vas nešto zanima, pošto imam pet godina rijaliti iskustva? Želim da večeras na žurki budete puni snage, devojke sređene maksimalno, isto tako i muškarci", nastavila je Kulićeva, dok se Marija smejala.

foto: Printscreen

Pogledajte ceo govor:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.