ŠOK SAZNANJE! Gagi Đogani ZLOSTAVLJAO 12-godišnjeg DEČAKA: Zavrtao mu ruke i pretio da će ga UBITI
Foto: Damir Dervišagić

DRAMA

ŠOK SAZNANJE! Gagi Đogani ZLOSTAVLJAO 12-godišnjeg DEČAKA: Zavrtao mu ruke i pretio da će ga UBITI

Pre nekoliko godina Gagi Đogani bio je u centru pažnje medija kada ga je jedna majka optužila da joj je zlostavljao sina

Objavljeno:

Majka Marka J. (12) tvrdila je da je denser pratio njenog sina u školi i parku, a zatim ga brutalno napao samo zato što se posvađao s njegovom mlađom kćerkom. Gazmen Gagi Đogani zlostavljao je Marka J. (12) iz Rakovice i pretio mu ubistvom, zbog čega je dečakova majka Ana A. podnela krivičnu prijavu protiv densera, pisao je Kurir.

Incident se desio, nakon što se dečak u parku posvađao s Gagijevom mlađom kćerkom Ninom zbog ljuljaške, ali deca su brzo prešla preko toga. Međutim, nekoliko dana kasnije, denser iz grupe Fanki dži presreo je Marka dok se vraćao iz prodavnice, odvukao ga u prolaz i zlostavljao ga tako što ga je stezao za ruke, vikao na njega i pretio mu ubistvom.

foto: Printscreen Youtube

Dečakova majka Ana, koja je razvedena i živi sama s dvoje dece, teško je sve podnela. Odlučila je da progovori za Kurir o tome da bi zaustavila Gagijevo nasilje nad decom.

- Marko se iz prodavnice vratio uplakan. Veoma me je zabrinuo. Rekao mi je da ga je Ninin otac presreo na ulici, uhvatio za ruku i odvukao u prolaz između prodavnice i fotografske radnje - započinje Ana.

- Tad mu je Gagi pokazao slike iz mobilnog telefona, na kojima je upravo Marko dok se igra u školskom dvorištu i parkiću. Nakon toga mu je rekao da zna ko je i s kim živi, da će njega i njegovu porodicu iseliti iz stana ako ih pre toga ne ubije! Pretio mu je i da će ga zgaziti kolima! Dok mu je to govorio čvrsto ga je držao s obe ruke i naneo mu vidne povrede iznad leve nadlaktice. Rekao mu je za sebe da je lud, da ima papir za to i da mu ne može niko ništa ako ga ubije! Dok ga je držao u prolazu, psovao ga je i terao da ponovi njegove reči da je pi*ka. Nije hteo da ga pusti dok to ne izgovori. Kada mu je dečak rekao to na šta ga je denser primoravao, pustio ga je - kaže dečakova majka i ističe da je njen sin bio veoma uznemiren kad je došao kući, ali da u početku iz straha nije hteo ništa da priča. Na njeno insistiranje plačući je ispričao šta ga muči.

foto: Pirntscreen

Od stresa mu opada kosa

- Moja sestra i ja sutradan smo ga odvele na razgovor kod psihologa u Dom zdravlja u Rakovici. Marko dva dana posle toga nije išao u školu, spavali smo kod sestre jer smo bili uplašeni za naše živote, nismo smeli sami da ostanemo u stanu. U međuvremenu Marku je od stresa počela da opada kosa i morala sam da ga vodim na šišanje. Imao je kosicu do ramena, ali od stresa je počeo da je gubi - kaže Ana, kojoj su u Domu zdravlja obećali da će lekarsku dokumentaciju dostaviti službenim putem.

Anin advokat tada je rekao za Kurir:

- Ne sumnjam da će tužilaštvo i policija dobro uraditi svoj posao. Borićemo se da isteramo pravdu do kraja.

Gagi je demantovao ovu priču.

- Ne želim da komentarišem napade te žene. Sutra ću razgovarati sa advokatom i sasvim sigurno podneti tužbu protiv nje - rekao je Gagi za medije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.