Publika i žiri plakali od smeha: Dara nosila Đošu na ramenima kao Brena Džeja! (FOTO)

spektakl za pamćenje

Publika i žiri plakali od smeha: Dara nosila Đošu na ramenima kao Brena Džeja! (FOTO)

- Imam utisak dok me ne obese u ovom šou, neće da se smire. Samo da me ne bacaju više- žalio se Đoša
Objavljeno: 22:27h

Đoša I Dara očigledno više ne mogu jedno bez drugog. Nastupili su kao Brena i Džej u zasebnim pesmama, ali i u duetu. Vrelija od tamnopute lepotice! Kaja u originalu skinula Bijonse! (FOTO)

Tv prva Promo
Đošu očigledno više ništa ne može da iznenadi. - Imam utisak dok me ne obese u ovom šou, neće da se smire. Samo da me ne bacaju više. (UŽIVO) TLZP: Ko će da zablista, a ko da razočara? (FOTO)
Tv prva Promo
Ono što Đoša I Dara nisu znali je to da ih legenda Džej posmatra iz publike.
Tv prva Promo
Kao I do sada, njih dvoje su se ludo zabavili na sceni, a publiku i žiri su oduševili vizuelni efekti koji su preneti iz spota za pesmu “Nisam ja mali” u kojem Brena prstima drži “smanjenog” Džeja. Pevač se sve vreme držao za glavu i zacenjivao od smeha. Po završetku nastupa, Brena I Džej su se pridružili imitatorima.
Tv prva Promo
Džej je imao i šta da kaže. - Ova dama Lepa Brena, ovo je gospođa koja mi je mnogo pomogla u životu. Pošto si me ovako prelepo imitirao, čuo sam muzičku želju...usledila je pesma “Nedelja” uživo. Zatim je potom prokomentarisao I Daru. - Ona je bila devojčica kada sam došao u Novi Sad, i slučajno u bašti u kojoj sam gostovao, otpevala je jednu pesmu i ja sam rekao - ako ovako nastaviš, bićeš velika zvezda. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.