Sve je oduvao, a ipak nije pobedio! Danijel kao pevač Ramštajna bukvalno zapalio publiku! (FOTO)

NAJBOLJI NASTUP OVE SEZONE

Sve je oduvao, a ipak nije pobedio! Danijel kao pevač Ramštajna bukvalno zapalio publiku! (FOTO)

Pobednik večerašnje emisije je Neša Bridžis. Sledeće nedelje čeka nas još nekoliko ludih zadataka
Objavljeno: 09:15h

Danijel je zablistao u ulozi Ramštajna jer je perfektno izveo pesmu “Benzin”. Karakteristično za ovaj bend je pirotehnika, a produkcija je u potpunosti prenela na scenu TLZP-a njihov vatreni nastup tokom kojeg pevač pali kaskadera. Publika i žiri plakali od smeha: Dara nosila Đošu na ramenima kao Brena Džeja! (FOTO)

Tv prva Promo
Ipak, on nije pobedio jer mu je pobedu za dlaku oteo Neša Bridžis nakon što je Suzana Mančić presudila kao poslednja u glasanju kada su njih dvojica imali isti broj poena. Ipak, koliko je Danijelov performans bio dobar dovoljno govori činjenica da su žiri i publika ustali i aplaudirali Danijelu. Brena je bila posebno oduševljena: - Ja sam postala fan i Danijela i Ramštajna, znači idem na koncert. Ovo su jako teške glumačke uloge, ovo je šok za mene i želim da pohvalim Danijela i celu produkciju, koreografiju i paljenje, meni su trepavice spalili. Malo je reći da je on bio vanserijski i sjajan! Viktore, Viktore! Lepa Brena zamalo dobila infarkt zbog sina! (FOTO)
Tv prva Promo
Ivan Ivanović je prokomentarisao da je ovaj nastup najbolji u celoj sezoni dok su ostali članovi žirija ostali bez daha i uputili su Danijelu mnoštvo komplimenata.
Tv prva Promo
Zaista svi fanovi Ramštajna će primetiti koliko je dobro Danijel odradio ovaj nastup. Svi detalji su ispraćeni, maska je fantastična a o glumi da ne govorimo....
Tv prva Promo
Na samom kraju emisije Danijel i Neša Bridžis su imali isti broj poena, ali je Suzana Mančić presudila. Zahvaljujući njoj je pobedio Neša. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.