Neša Bridžis pobednik 6. epizode TLZP-a, ali svi pričaju o imitaciji Danijela Kajmakovskog! (FOTO)

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Neša Bridžis pobednik 6. epizode TLZP-a, ali svi pričaju o imitaciji Danijela Kajmakovskog! (FOTO)

Novu epizodu popularnog TV šou-a emisije ispratite zajedno sa Espresom
Objavljeno: 00:03h
Pobednik šeste epizode šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" je Neša Bridžis koji je imitirao Džastina Timberlejka. Suzana Mančić odlučila ko je pobednik!
Lepom Brenom
Svaka na svoju stranu: Gola Lepa Brena sa početka karijere bez fotošopa i silikona! (FOTO)
Tv Prva
Vrelija od tamnopute lepotice! Kaja u originalu skinula Bijonse! (FOTO) 21.17
Veče je počelo spektakularnim nastupom Kaje u ulozi "Hello" i "Naughty girl" i zablistala je večeras u punom sjaju što je i oduševljeni žiri potvrdio. Kaja Ostojić sva u modricama! Kako se polomila na snimanju TLZP!
Tv Prva
21.37 Milana Mladenovića nastupio je Nikola Rokvić koji je otpevao pesmu "Još samo par godina za nas“. a ova imitacija pozdravljena je gromkim aplauzom jer je publika bila oduševljena.
Tv prva Promo
Ivana Peters i Areta Frenklin u pesmi "Respect". visine ali to se nije osetilo. Kao i do sada, pevačica je maestralno
Tv prva Promo
22.00 Dara više ne mogu jedno bez drugog. Ovog puta nastupili su kao Brena u pesmi “Bato, bato” I Džej u pesmi "Rađaj sinove“, Nisam ja mali je to da ih legenda Džej posmatra iz publike.
Tv prva Promo
22.24 I žiri - Neša i Halid kao Justin Timberlake i Timbaland u pesmama "My love" i Sexy back". posebno oduševljen nastupom. - Mene si iznenadio, sve si bolji i bolji ali Halidovi delovi
Tv prva Promo
22.42 Ana Grubin a voditeljka Marija Kilibarda začinila je njen nastup. Njih dve nastupile su kao grupa Icona POP u pesmi “Emergency”. Samo smo jednom pogrešile, Publika i žiri plakali od smeha: Dara nosila Đošu na ramenima kao Brena Džeja! (FOTO)
Tv prva Promo
22.50 je bukvalno "razvalio" na sceni. Karakteristično za ovaj bend je pirotehnika, a produkcija je u potpunosti prenela na scenu TLZP-a njihov vatreni nastup tokom kojeg pevač dobar dovoljno govori činjenica da su žiri i publika ustali i aplaudirali Danijelu.
Tv prva Promo
23.12 nastupa ušli smo u mirnije vode. Suzana Mančić nastupila je kao Ana Bekuta izašla Ana Bekuta...a među takmičarima, na fotelji je sedeo, a ko drugi do Mrka.
Tv prva Promo
23:55 - Pobednik je Neša Bridžis!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.