SINU MIŠE JANKETIĆA KOLABIRAO ORGANIZAM ZBOG MEŠANJA LSD-A SA JOŠ DROGA! Radomir još u kritičnom stanju na VMA
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TRAGEDIJA

SINU MIŠE JANKETIĆA KOLABIRAO ORGANIZAM ZBOG MEŠANJA LSD-A SA JOŠ DROGA! Radomir još u kritičnom stanju na VMA

Sin glumačke legende Miše Janketića Radomir Janketić i dalje se nalazi u kritičnom stanju, ali se doktori i porodica nadaju da će se izvući. On je završio na toksikologiji na VMA nakon što se predozirao konzumirajući LSD i još nekoliko vrsta droga, saznaje Kurir.

Objavljeno:

Pre dva dana u javnost je dospela informacija da se naslednik pokojnog glumca nalazi u bolnici i da je u kritičnom stanju. Iako se isprva nagađalo da se Radomir predozirao, Kurir je došao do informacija da je on konzumirao nekoliko vrsta droga, ali da je u krvi najzastupljeniji LSD. Janketić je, kako naš izvor kaže, u stabilnom stanju, ali je i dalje kritično.

- Predozirao se koristeći LSD. Tu drogu su našli u krvi, ali i nešto malo tragova drugih droga. Kada je stigao u bolnicu, bio je u lošem stanju, pluća mu skoro uopšte nisu radila, a i dalje su slaba. Priključen je na aparate za disanje. Jetra ne radi, organizam je doživeo potpuni kolaps - kaže naš dobro obavešten izvor.

foto: Printscreen Instagram

Ipak, on tvrdi da se Radomirovo stanje popravlja i da se nadaju da će oporavak ići nabolje.

- Zasad je stabilno, ali u takvim situacijama može da bude kritično, nikad se ne zna. Nadamo se da će se izvući - kaže izvor. Njegov brat, glumac Marko Janketić nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave za medije, ali je potvrdio da je Radomir u bolnici i da su uz njega, kao i da se nada da će sve biti u redu.

foto: Facebook

Podsetimo, Janketiću ovo nije prvi put da upada u ovakva stanja jer je već lečen na jednoj klinici za bolesti zavisnosti u Beogradu.

Iako se o sinu pokojnog glumca malo zna, Miša je uvek s ponosom pričao o njemu, ali i ostaloj deci koju je dobio sa suprugom, balerinom Svjetlanom Knežević.

- Od nas šestoro u kući, jedino najstariji sin Radomir nije glumac, niti je to ikad želeo da bude jer ima fantastično sigurno zanimanje - on je policajac - rekao je Miša jednom prilikom.

Opasno

LSD IZAZIVA HALUCINACIJE

LSD je sintetička, psihoaktivna zabranjena droga, koja deluje halucinogeno. Dobija se iz alkaloida izolovanog iz gljive ergote, koja raste u žitu. Kod LSD ne postoje klasični simptomi predoziranja, ali je kod vrlo jakih doza (preko 150 mikrograma) verovatnost paranoje i trajnih psihičkih posledica bitno povećana.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.