BILA JE U BRAKU SA UČESNIKOM VELIKOG BRATA, A SADA JE OPET ZALJUBLJENA: Voditeljka otkrila TAJNU posle 12 godina!
Irina Vukotić, Foto: Pritnscreen

UŽIVA U LJUBAVI

BILA JE U BRAKU SA UČESNIKOM VELIKOG BRATA, A SADA JE OPET ZALJUBLJENA: Voditeljka otkrila TAJNU posle 12 godina!

Svog sadašnjeg partnera krije kao zmija noge

Objavljeno:

Voditeljka jutarnjeg programa na TV "Pink" Irina Vukotić poslednjih godina nije želela javno da govori o svom emotivnom životu, a sada je konačno priznala da je srećno zaljubljena.

- Cvetaju mi ne samo ruže, već i ljubičice i jorgovani. Hvala Bogu da imam čoveka koji mi uliva mir i spokojstvo, kome mogu da verujem. Imam mir u srcu i spokoj u duši. Moj partner je jedan normalan čovek, čak previše (smeh), pa mu je zato zanimljivo i uzbudljivo sa mnom. Podržava ono što radim i način na koji radim, kao što i ja podržavam njegov posao i interesovanja. Zajedno smo van svih svetova i lepo nam je - ispričala je Irina za magazin "Hello".

Irina iza sebe ima brak sa ugostiteljem i nekadašnjim učesnikom "Velikog brata" Savom Radovićem, sa kojim je dobila ćerku Iskru. Venčali su se u avgustu 2007. godine u Nemačkoj, a razveli dve i po godine kasnije. Na pitanje da li bi opet stala pred oltar, voditeljka je dala zanimljiv odgovor:

foto: Facebook

- Nisam bila pred crkvenim oltarom kad sam se prvi put udavala, tako da nema mesta za "opet". Čak nisam izgovorila "da", već "ja", pošto je venčanje bilo u Nemačkoj. Za sve postoji prvi put, pa i da ja kažem "da". BILAAli, tvrd je orah voćka čudnovata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.