STRPAĆU GA U ZATVOR! Pevačica tuži Sašu Popovića,neće odustati dok ga ne vidi IZA REŠETAKA! Brena ODBILA DA POMOGNE
Saša Popović i Elma Sinanović, Foto: Printscreen

ide do kraja

STRPAĆU GA U ZATVOR! Pevačica tuži Sašu Popovića,neće odustati dok ga ne vidi IZA REŠETAKA! Brena ODBILA DA POMOGNE

Podnela krivičnu prijavu protiv direktora Granda za krađu i utaju poreza

Objavljeno: 10:06h

Pevačica Elma Sinanović podnela je krivičnu prijavu protiv direktora "Granda" Saše Popovića za krađu i krivično delo utaje poreza u njenom slučaju, navodi Srpski telegraf.

foto: Printscreen

Saša je pozvan pre mesec dana po osnovu moje tužbe i prijave koju sam podnela protiv njega za utaju poreza i krađu! On je prvo 2000. godine trebalo da mi da novac od albuma "Ruka pravde" na ruke, kako stoji u ugovoru, ali taj novac nikada nisam dobila. Nakon toga me je zabranio u svim medijima. To mu nije bilo dovoljno, već je i moje nastupe zabranjivao ili je klasičnom ucenom vlasnika diskoteka meni otkazivao nastupe. To se dešavalo na taj način što on pozove vlasnika i kaže ako bude Elma pevala, nemaš nikoga od pevača iz "Granda", i tako je držao monopol na tom tržištu", počinje priču Elma i objašnjava da je i posle toga uspeo da uspostavi kontakt s njom.

Kako i sama priznaje, bila je naivna, pa je 2010. godine Popović navodno uspeo da je ponovo prevari. Tada je potpisala ugovor da pristaje da ustupi vlasnička prava pesme "Tango", koju bi isključivo i samo ona izvela.

foto: Printscreen

Međutim, iako je Elma već snimila numeru, Popović ju je dao drugoj pevačici.

Kako kaže, krajem 2010. godine ju je pozvao sa namerom da Elma napravi povratak na scenu. Tada je snimila pesmu koju je Saša kasnije navodno dao drugoj pevačici. Tada je rešila da ga krivično goni.

Popović je pozvan na saslušanje i krenuo je proces. Saša će završiti tamo gde mu je i mesto, iza rešetaka", završava priču Sinanovićka.

foto: Instagram

Elma Sinanović se nakon poslednje svađe sa Sašom Popovićem obratila za pomoć suvlasnici "Granda" Lepoj Breni.

Moj suprug i ja smo pozvali Brenu da joj objasnimo o čemu se radi. Ona nam je tom prilikom rekla da nema nikakve veze sa tim i da se ona Saši ne meša u posao jer je on jedini odgovoran kao direktor. Uglavnom, odbila je da nam pomogne", tvrdi Elma.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.