VODITELJ PROGOVORIO O OPAKOJ BOLESTI: Mislio sam da me lažu i da NEĆU PREŽIVETI! To mi je PROMENILO PSIHU! (VIDEO)
Dejan Pantelić pobedio bolest, Foto: Printscreeen

OTVORIO DUŠU

VODITELJ PROGOVORIO O OPAKOJ BOLESTI: Mislio sam da me lažu i da NEĆU PREŽIVETI! To mi je PROMENILO PSIHU! (VIDEO)

Dejan Pantelić pamti strašne scene kada je smršao 20 kilograma, pa ga ni rođena ćerka nije prepoznala

Objavljeno: 19:00h

Voditelj Dejan Pantelić, koji se pre sedam godina borio sa opakom bolešću i pobedio je, otvorio je dušu i ispričao sa kojim sve strahovima se borio kada je saznao da ima kancer i šta mu je, pored podrške porodice, najviše pomoglo.

foto: Printscreeen

Rad čoveku vraća snagu. Onog trenutka kada vi saznate, svi mi koji smo prošli tu fazu i saznamo da imamo... Ja ne volim da ga imenujem tu vrsu bolesti... Nije lako se suočiti sa time", rekao je Dejan Pantelić, koji priznaje da je dosta teško podneo kada je saznao da boluje od teške bolesti.

Imao sam pomoć psihijatara jer nisam mogao da prevaziđem tu informaciju da moram da se borim za svoj život, pri tome imam malu decu. U tom trenutku sam mislio kako nisam naučio svog Vukašina da igra fudbal kako treba, Lana je tek krenula u prvi razred. Čak 1. septembra nisam otišao u dvorište škole da je ispratim. To je jako teško", otvorio je dušu voditelj.

foto: Filip Plavčić

Ne sećam se tog trenutka kada su mi rekli da imam kancer. Tada treba da čovek bude sebičan i da misli samo na sebe", dao je savet Dejan.

Najviše ga je pogodilo to što ga ćerka nije prepoznala kada se vratio sa terapije jer je smršao 20 kilograma, a i to što su ga mnogi otpisivali, pa je odlučio da se slika za medije kako bi dokazao da je živ i da se bori.

Imao sam neke svoje rituale i bio sam zanimljiv doktorima ovde i u Nemačkoj, to su neki momenti kada treba da se usredsrediš na svoj problem i da zajedno sa svojim lekarima kreneš da se boriš", objasnio je Pantelić.

Promenila mi se psiha kada sam se vratio, na gore. Jer sam mislio da me svi oko mene lažu i da ja neću preživeti", priznao je voditelj, u Novom jutru.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.