ISTINA O RODITELJIMA SLOBE RADANOVIĆA! Oca ostavila žena sa dvoje dece, Draginja se NIKAD NIJE UDALA za Dušana!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK PRIČA

ISTINA O RODITELJIMA SLOBE RADANOVIĆA! Oca ostavila žena sa dvoje dece, Draginja se NIKAD NIJE UDALA za Dušana!

Sloba Radanović je, učešćem u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", stavio vlastiti život na tacnu, te je tako cela nacija bila upletena u njegov brak i preljubu.

Objavljeno:

Budući da je proveo devet meseci na imanju u Šimanovcima, o mladom pevaču se saznalo sve, te su se "pretresale" njegove veze pre braka, dva venčanja sa Kijom Kockar, afera sa Lunom Đogani, poruke koje je razmenjivao sa anonimnim i poznatim devojkama, raniji tvitovi i objave na društvenim mrežama...

Između ostalih, glavni akteri stranica žute štampe su postali i članovi njegove porodice.

foto: Printscreen/ Adriamedia TV

Međutim, u jednom momentu je isplivala informacija u koju mnogi nisu bili upućeni, a to je činjenica da Radanovićevi roditelji nisu venčani.

Ovaj podatak je otkrio jedan od komšija novinarskoj ekipi koja je posetila Slobin komšiluk.

foto: Printscreen

Naime, jedan od komšija je za Alo Vip otkrio da je Dušan Radanović počeo da živi sa Draginjom nakon što ga je prva supruga napustila i ostavila samog sa dvoje dece. Komšija je istakao da je Draginja o njima brinula podjednako kao o Slobi, odnosno da ih nije razdvajala.

- Tačno je da se njih dvoje nisu nikada zvanično venčali, kako bi Draginja, kao samohrana majka, zadržala pravo na svoj stan - zaključio je komšija za spomenuti list.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.