PAMTIMO JE PO SKANDALU zbog kog je NESTALA! Sanja Stojanović za Espreso: Kajem se što sam prokockala KARIJERU
Foto: Printscreen, Espreso

ESPRESO INTERVJU

PAMTIMO JE PO SKANDALU zbog kog je NESTALA! Sanja Stojanović za Espreso: Kajem se što sam prokockala KARIJERU

Otvoreno je o svemu govori samo za Espreso.co.rs.

Objavljeno:

Sanja Stojanović je stekla popularnost zahvaljujući učešću u trećoj sezoni "Zvezda Granda". Bila je i učesnica "Farme". Međutim, u trenutku svoje velike popularnosti, ona se povukla sa estrade. Nakon više godina, ona je odlučila da se vrati na estradu. A pre povratka na estradu, ona je svratila u Espreso.co.rs i sa njom smo razgovarali o svim intrigantnim temama koje se vezuju za njeno ime.

Na početku, pitali smo je zašto je odlučila da se baš sada vrati na muzičku scenu.

- Pa, nekako smatram da sam sada dovoljno zrela. I pevački, ostvarena sam kao žena, tako da mislim da je sada pravo vreme. Mislim da moje vreme tek sada kreće.

foto: Printscreen

- Da li se kaješ možda što si prokockala i "Zvezde Granda" i "Farmu" kao dva popularna formata i što nisi tada napravila veliki posao?

– Pa, iskreno rečeno, kajem se. Smatram da sam bila baš mlada da bih u tom trenutku razmišljala kao sada.

Ono što se vezuje za tvoje ime je uvek taj porno skandal. Kada pogledaš Severinu. Severina je svoj skandal dobro naplatila. Je li se kaješ što ti to nisi bolje iskoristila?

foto: Printscreen Youtube

– Pa, nekako ja nisam bila spremna u tom trenutku da se nosim sa tim stvarima. Sada mi to ne predstavlja nikakav problem ni o tome da prokomentarišem ni da o tome nešto kažem. Tada mi je to bio takav tabu, ja sam tada imala 20 godina. Opet kažem, nezrelost je učinila svoje, nespremnost. Sada je to već nešto drugačije. Sa 30 i kusur godina malo drugačije razmišljam.

Jesi li posle toga ikada sretala čoveka koji je pustio taj snimak?

– Pa, znaš kako, ja neke stvari kada vidim ja ne vidim. Tako da nisam.

Ti imaš odraslu decu. Jedno je od šest godina, drugo od 12. Je li imaš neprijatnost da njima objasniš celu tu situaciju?

– Pa, ćerka mi je starija. Ona sada puni 12 godina i sa njom me tek očekuje taj neki razgovor. Odnosno, da je pripremim, da je upoznam sa svim tim. Nekako je bila zaštićena od svega. Ona nema "Instagram", ona nema "Facebook", ona nije aktivna ni na kakvim mrežama i prosto nije upoznata sa tim, nije imala prilike da čuje, ali mislim da sada kako je starija i kako se meni ovo zakuvava, mislim da je vreme da obavim sa njom taj neki razgovor.

Šta je još rekla Sanja, pogledajte u video snimku ispod!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.