Bali Beg u Novom Pazaru: Prvo film pa večera! (FOTO)

dočekali smo ga

Bali Beg u Novom Pazaru: Prvo film pa večera! (FOTO)

Novopazarac se baš potrudio kako bi doveo zvezdu za kojom Srpkinje uzdišu
Objavljeno: 23:00h

Nakon projekcije filma biće organizovana i večera, a Bali-beg će uživati u zvucima sevdaha i bogatoj trpezi s novopazarskim specijalitetima. Indirina idila: Snaja mi je kao ćerka koju nikad nisam imala! (FOTO)

- Želeo sam da učinim nešto za svoj kraj. Svoje prijatelje iz Gradske uprave Huseina Memića i Fikreta Nikšića pitao sam se šta bi to moglo da bude. Šta bi to stavilo Novi Pazar u žižu javnosti. Uspeli smo. Ovih dana svi govore o tom gradu - kaže za „Blic“ Muradin, ističući da je njegov prijatelj, popularni turski glumac i maneken odmah pristao da dođe i priredi spektakularnu premijeru svog novog filma. Pulić godinama živi u Turskoj i tamo se druži s najznačajnijim ljudima iz filmske industrije. - Burak je moj dobar prijatelj. Kada smo ga pitali šta treba da učinimo za njega, on je odgovorio da ne treba apsolutno ništa. On dolazi za naš hatar (iz poštovanja). On je kao ti i ja, iako je širom sveta popularan. Mnogo je dobar čovek - objašnjava Pulić. Organizatori u Novom Pazaru potrudili su se da Bali-beg ima status zvezde. Rezervisano je apartmansko naselje na Pazarištu, kraj drevnog grada Rasa, samo za njega. Čuvaće ga policija, kao i privatno obezbeđenje... a iz Prištine, gde će sleteti sutra ujutru, biće dovezen najluksuznijim automobilima uz pratnju srpske policije i KPS-a. Pred premijeru, čitav centar grada će biti blokiran, a od Gradske uprave do Kulturnog centra biće postavljen crveni tepih.

Kulturnog centra Husein Memić. Nakon projekcije filma, biće organizovana i večera, na kojoj će domaćin biti potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, u motelu "Ras", a Bali-beg će uživati u zvucima sevdaha novopazarskog ansambla "Derman". Na trpezi će se, pored ostalog, naći čuveni pazarski specijaliteti, ćevapi i mantije.
kaže Pulić i dodaje da bi glumac mogao da obiđe i neke od pravoslavnih hramova u prestonici Nemanjića i gradu Isa-bega Isakovića.
veseo i dobar momak modernih shvatanja i naravno da mu neće smetati da upozna sve dame koje budu želele da ga vide, proćaskaju s njim. On je pravi šarmer, ume sa ženama - kaže Pulić.
Blic.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.