BEOGRAD MI JE RELAKSACIJA OD SARAJEVA: Hari Mata Hari za Espreso priznaje koju EMOCIJU gaji prema NAŠOJ PRESTONICI
Hari Mata Hari u razgovoru za Espreso, Foto: Printscreen

ESPRESO INTERVJU

BEOGRAD MI JE RELAKSACIJA OD SARAJEVA: Hari Mata Hari za Espreso priznaje koju EMOCIJU gaji prema NAŠOJ PRESTONICI

S Harijem smo popričali upravo o Music Week festivalu, ali i o drugim temama koje su, kad je on u pitanju, neiscrpne

Objavljeno:
Lidija Stoisavljević

Proslavljeni regionalni muzičar, Hari Mata Hari, iako je često u Beogradu, ne trudi se da istupi pred medije, jer kako sam kaže, ne želi da se eksponira.

Ipak, svoj poslednji dolazak u srpsku prestonicu, za koju kaže da mu je "relaksacija od Sarajeva", nije mogao da ostane nepropraćen medijski, jer je Hari ovog puta došao iz poslovnih razloga.

foto: Printscreen

Naime, pevač će 24. avgusta nastupiti na predstojećem Music Week festivalu, koji će se održati od 23. do 25. na Ušću, u okviru Cloud Festivals platforme. Publika se sigurno raduje ovom koncertu, kao i mnogim drugim koji će navedenih dana biti pravi spektakl, svaki za sebe.

S Harijem smo popričali upravo o Music Week festivalu, ali i o drugim temama koje su, kad je on u pitanju, neiscrpne.

foto: Printscreen

- Vezan sam za Beograd. Meni je Beograd neka vrsta relaksacije od Sarajeva. U Sarajevu sam stalno. Bez Sarajeva ne mogu. To je nešto što je meni najdraže, moj rodni grad. Sarajevo me smoždi, slomi me. U Sarajevu mi uvek fali jedan sat, a Beograd mi je relaksacija. Kao da dođem na Havaje. Tako ja doživljavam Beograd. Beograđani su mi uvek bili dobri domaćini. Ja sam svoju karijeru počeo u Beogradu još davne '85. godine - priznao nam je Hari na samom početku razgovora.

A kako pamti svoj angažman u Pinkovim zvezdicama, kako izgleda jedan njegov dan u rodnom Sarajevu kada nema poslovnih obaveza i da li umetnik mora da preživi najtužnije ljubavne priče kako bi mu publika verovala, poslušajte u video-prilogu koji sledi:

Bonus video

ESPRESO TVITER: Hari Mata Hari objasnio Tviterašima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.