BILA JE NAJLEPŠA ŽENA U JUGOSLAVIJI: Tragično je preminula, a njena ćerka NEVEROVATNO PODSEĆA NA NJU! (FOTO)
Ena Begović, Foto: Printscreen

KRV NIJE VODA

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA U JUGOSLAVIJI: Tragično je preminula, a njena ćerka NEVEROVATNO PODSEĆA NA NJU! (FOTO)

Imala je nešto više od mesec dana kad joj je majka poginula

Objavljeno:

Lana Radeljak, ćerka pokojne glumice Ene Begović i preduzetnika Josipa Radeljaka, ne prestaje da intrigira hrvatsku javnost. Lepa Lana studira u Milanu na prestižnom italijanskom univerzitetu Bokoni, a mnogi će se složiti da izgledom neodoljivo podseća na prerano preminulu majku.

Iako tajanstvena, Lana nema otvorene profile na društvenim mrežama i ne deli detalje iz svog privatnog života, njen otac, Josip Radeljak, rado podeli poneku fotografiju svoje ćerke.

Nedavno je objavio i fotografiju na kojoj se Lana u društvu dečka Frana nalazi na Braču. Osim što provodi vreme s dečkom, društvo im prave i Lanin brat, Leo Radeljak i njegova supruga Ivana, prenosi Index.

Na današnji dan navršava se 19 godina od tragične pogibije slavne hrvatske glumice Ene Begović, koja je sa samo 40 godina poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na Braču. Malena Lana tada je imala samo nešto više od mesec dana.

Bonus video

KRALJ NAFTE DRUGI DAN ZAREDOM SLAVI ROĐENDAN: Vrh estrade uživa u LUKSUZU, VATROMETU I BOGATOJ TRPEZI! Ceca i deca, Džej i Lukas GLAVNI gosti!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.