KAKVA BLAMAŽA ŽELJKA MITROVIĆA: Žestoko se obrukao, i to PRED ĆERKOM! (VIDEO)
Željko Mitrović, Foto: Printscreen Twitter

SMEH DO SUZA

KAKVA BLAMAŽA ŽELJKA MITROVIĆA: Žestoko se obrukao, i to PRED ĆERKOM! (VIDEO)

Vlasnik televizije Pink hteo je da se napravi važan

Objavljeno:

Željko Mitrović je ponovo uspeo da izazove veliku pažnju svojih pratilaca na Tviteru, ovog puta, tako što se izblamirao pred sopstvenom ćerkom.

Naime, vlasnik televizije Pink hteo je da se napravi važan, te je napravio spravu koja migavce pali namigivanjem, ali to mu baš i nije pošlo za rukom.

- S obzirom na to da je Andrei i meni vatreno krštenje jer ćemo prvi put noćas da vozimo našu Ferari trkolicu, ja sam napravio još nešto i to će da nam pomogne u saobraćaju zato što je noć, pa je mlao opasno, ali ćemo da stavimo jedno svetlo koje ćemo da napravimo tako da je interaktivno sa očima i možemo da palimo žmigavce tako što namigujemo jer su nam obe ruke zauzete - rekao je Željko i samouvereno stavio kacigu na glavu, ali mu se plan nije obistinio jer njegov "izum" nije hteo da ga "sluša".

"Kako sam se samo obrukao pred Andreom, sve što sam napravio i podesio, prestalo je da radi baš u ovom trenutku a samo nekoliko minuta ranije sve je radilo kao sat", napisao je on u opisu videa koji je objavio na svom Tviter nalogu.

Bonus video

OVO JE ELEGANTNA KOMBINACIJA ANE BEKUTE U KOJOJ MOŽETE DA STOJITE ČITAVU NOĆ: Pevačica u poznim godinama FURA samo UDOBNO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.