OVO JE NAJVEĆA TAJNA BOLJEG ŽIVOTA: Naslutio šta će se dogoditi i VIŠE NIKAD SE NIJE POJAVIO! Ceca Bojković SVE ZNA
Svetlana Ceca Bojković, Foto: Printscreen Youtube, rts

DUGO JE ĆUTALA

OVO JE NAJVEĆA TAJNA BOLJEG ŽIVOTA: Naslutio šta će se dogoditi i VIŠE NIKAD SE NIJE POJAVIO! Ceca Bojković SVE ZNA

Jedna od najboljih srpskih glumica progovorila o teškim vremenima

Objavljeno: 20:43h

Jedna od onih urbanih legendi – koje se podsetimo svaki put kada se na RTS-u reprizira "Bolji život" – jeste da je Boris Dvornik naslutio šta će se dogoditi i da se zato nije pojavio u poslednjoj epizodi serije.

O tome je, između ostalog, u velikom intervjuu za novi broj Nedeljnika govorila proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković.

foto: Printscreen Youtube

Mi smo bukvalno nekoliko dana pred istupanje Slovenije snimali scenu na beogradskom aerodromu gde Marko i ja pratimo našu kćerku Lidiju Vukićević sa Aljošom Vučkovićem na medeni mesec, oni su igrali bračni par. Boris Dvornik je igrao Aljošinog oca i trebalo je i on da bude u sceni, ali se nije pojavio. Kada sam pitala vođu snimanja gde je, šta se dešava, rekao mi je: ‘Ima neku turneju...’ Samo se sećam da sam pitala od kada se to zove ‘turneja’?! Pretpostavljam da su već tada počeli da prebacuju jedni drugima, kao, šta ima da snimaš u Srbiji... Nikad ga kasnije nisam videla i imala prilike da o tome razgovaram sa njim", ispričala je jedna od najboljih srpskih glumica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.