KAĆA ŽIVKOVIĆ IDE NA VANTELESNU OPLODNJU: Donora traži U INOSTRANSTVU i hoće da joj dete ima PRĆAST NOS!
Katarina Živković je rešila da rodi dete, Foto: Damir Dervišagić

NE ŽALI PARA

KAĆA ŽIVKOVIĆ IDE NA VANTELESNU OPLODNJU: Donora traži U INOSTRANSTVU i hoće da joj dete ima PRĆAST NOS!

Ona će i oca svog deteta potražiti u inostranstvu

Objavljeno:

Katarina Živković već duže vreme želi da postane majka. Ona ovih dana uveliko posećuje ginekološko-akušerske klinike kako bi se raspitala o procesu vantelesne oplodnje uz donora.

Kaća je dugo razmišljala o tom procesu i već neko vreme se intenzivno raspitivala, da bi pre nekoliko dana odlučila da poseti jednu beogradsku kliniku koja se time bavi.

foto: Damir Dervišagić

- Oni su obavili sve potrebne analize hormona i pregleda da bi ustanovili njeno zdrastveno stanje i uskoro će dobiti rezultate. Ona se nada da će sve biti u redu i da će nakon toga moći da odabere kliniku iz Evrope. Sve ovo zahteva velike finansijske izdatke, ali ona ne žali novac - kaže blizak Katarinin prijatelj.

S obzirom na to da Kaća već duže nema partnera, a da pažljivo bira s kim deli postelju, ona će i oca svog deteta potražiti u inostranstvu.

foto: Damir Dervišagić

- Želi da zna poreklo gena svog deteta, tako da će obaviti sve potrebene pretrage koje joj nude klinike iz inostranstva. Dobila je preporuku od prijateljice iz Kanade, koja je to uradila u Parizu. Kako je ranije kroz šalu govorila da bi volela da joj dete ima plave oči i prćast nos, sasvim je sigurno da su to karakteristike koje ima na svom spisku osobina- kroz smeh kaže izvor.

- To je intimna stvar i ne bih volela o svojim privatnim stvarima da govorim, posebno o tako osetljivoj temi - rekla je Katarina na ovu temu.

Bonus video

KARLEUŠINE GU*E BLIZNAKINJE ZAPALILE DRUŠTVENE MREŽE: Diva se sakrila ispod šešira, a BRUTALNOM pozadinom napravila pometnju u Crnoj Gori!

(Espreso.co.rs/ Scena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.