ISPLIVAO SNIMAK! OVAKO BOKI 13 UZIMA MILIONČE: Sve spakovano u LUJ VITONU, a on MAFIJA obučen KAO TOP MODEL!
Boki 13 uhapšen je na putu za Mikonos, Foto: Printscreen Youtube

SNIMAK ISTRAGE

ISPLIVAO SNIMAK! OVAKO BOKI 13 UZIMA MILIONČE: Sve spakovano u LUJ VITONU, a on MAFIJA obučen KAO TOP MODEL!

Snimak ženske ruke sa crvenim noktima, koja broji i ređa pare u tašnicu, jedan su od ključnih dokaza protiv bivšeg pevača i rijaliti učesnika

Objavljeno:

Makedonska rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a deo od milion i po, koliko je iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocenoj torbi "luj viton"!

Vest da je rijaliti zvezda pod istragom zbog reketiranja uzdrmala je region polovinom jula a sad se pojavio i snimak na kojem se vidi sve ono o čemu su mediji prethodnog meseca pisali!

foto: Printscreen Youtube

Na snimku koji će biti korišćen u istrazi protiv Bojana Jovanovskog čuje se kako muškarac koji daje novac kaže: "Nisam ja seljak da šaljem evre u crnoj kesi".

Snimak ženske ruke sa crvenim noktima, koja broji i ređa pare u tašnicu, jedan su od ključnih dokaza protiv bivšeg pevača i rijaliti učesnika.

1 / 6 Foto: Printscreen Youtube

- Bokiju se na teret stavlja i pranje para, tj. da je novac koji je iznudio ubacio u legalne tokove kupovinom skupocene garderobe i umetničkih dela, kao i kroz putovanja - preneli su mediji.

Posle saslušanja, sud je Jovanovskom i Mileskom odredio pritvor do 30 dana.

- Jovanovski je smešten u "haškom odeljenju" zatvora u Skoplju. Iako mnogi misle da je reč o luksuznom odeljenju ovog pritvora, istina je drugačija. Ako je napolju 30 stepeni, u ćeliji je 40, jer je izolacija loša. To su prostorije kojima je neophodna rekonstrukcija - rekli su iz zatvora i objasnili da je bezbednosna procena bila takva da Jovanovski treba da bude izdvojen.

- Ćeliju deli sa jednim pritvorenikom. Nije praksa da bilo ko bude sam - objasnili su.

Bonus video

INDI BEŽI KOLIKO JE NOGE NOSE: Pevačica usred svirke čula PUCANJ, njena reakcija je HIT!

(Espreso.co.rs/ La Verita)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.