OVDE SU UČESNICI RIJALITIJA DOBILI INSPIRACIJU: Mislite da su oni izmislili TOPLU VODU? Ovo morate da pogledate!
Tuče u rijalitiju inspirisane serijom, Foto: Printscreen

RIJALITI PRE RIJALITIJA

OVDE SU UČESNICI RIJALITIJA DOBILI INSPIRACIJU: Mislite da su oni izmislili TOPLU VODU? Ovo morate da pogledate!

Najveću pažnju publike uvek privuku fizički sukobi rijaliti učesnika

Objavljeno:

Format rijaliti programa u svetu već decenijama privlači najveću pažnju publike. Ljudi obožavaju da gledaju učesnike zatvorene u istom prostoru koji je 24 časa pokriven kamerama.

Kod nas je ovakav format programa zaživeo 2006. godine sa početkom Velikog brata. Nakon toga rijalitiji su se nizali jedan za drugim i ostvarivali sve veće uspehe. Kako godine prolaze tako su i priče koje gledamo sve ekstremnije. Ono što nam je nekada bilo zastrašujuće sada je postalo normalno.

foto: Printscreen

Najveću pažnju publike, nažalost, bez konkurencije uvek privuku fizički sukobi rijaliti učesnika, a posebno kad je reč o sukobu pripadnica nežnijeg pola.

Prisetimo se da je Zadruga 1 i započela tučom Saške Karan i Mace Diskrecije, a onda su se sukobi samo ređali. Jelena Krunić, Nadežda Biljić, Anđela Veštica, Jelena Golubović, Marija Kulić, Miljana Kulić, Dorotea Jovanović, Zerina Hećo, Nevena Kalaver, Izabela Aljoški samo su neke od "dama" koje su na očigled javnosti nasrtale jedna na drugu.

foto: Printscreen

Međutim, nisu one prve koje su se sukobile pred kamerama, a evo i ko je njihova preteča.

----------------------------

Najpopularnija serija osamdesetih bila je čuvena Dinastija, a njene zvezde Kristl i Aleksis u jednoj od epizoda imale su sukob nalik onome koji danas gledamo u rijalitijima.

foto: Printscreen

Ne znamo koliko su baš Linda Evans i Džoen Kolins našim učesnicama poslužile kao inspiracija, jer većina njih u to vreme nije ni bila rođena, ali sličnost je svakako i više nego očigledna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.