ISKUSNI MAKROI TVRDE DA AKO ŽENA IZGLEDA KAO KU*VA... O čemu to Snežana Dakić priča, kakvi crni iskusni makroi?!
Snežana Dakić, Foto: Damir Dervišagić

IZNELA SVOJ STAV

ISKUSNI MAKROI TVRDE DA AKO ŽENA IZGLEDA KAO KU*VA... O čemu to Snežana Dakić priča, kakvi crni iskusni makroi?!

Voditeljka je istakla i da misle da je takav izgled u trendu

Objavljeno:

Voditeljka Snežana Dakić odlučila je da progovori o gorućoj temi u Srbiji s obzirom na to da se u poslednje vreme često govori o aferama prostitucije i ženama lakog morala.

Ona se na svom Instagram nalogu zapitala zašto fine devojke, odnosno žene izgledaju kao devojke lakog morala pa je sama odlučila da odgovori na to pitanje.

foto: Printscreen

Snežana Dakić je, između ostalog, na svom Instagramu napisala da smatra da su žene videle da muškarci biraju devojke takvog izgleda, te da ako makroi kažu da devojka koja izgleda kao laka, najverovatnije to i jeste.

foto: Printscreen

Voditeljka je istakla i da misle da je takav izgled u trendu, te da se pripadnice lepšeg pola povode za tim opštim neukusom, kao i da su takav model videle kod starleta i pojedinih rijaliti zvezda.

Ona je na ove konstatacije dobila sijaset komentara među kojima su uglavnom bili oni koji smatraju da je takav sistem vrednosti u našoj zemlji, te da je sve to izuzetno žalosno.

Bonus video

MARKO, CARE, IZDRŽI! Fanovi bodre Miljkovića dok Luna HARA EGIPTOM! Pobednica konačno uživa u svojih 5 minuta slave! ZASLUŽENO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.