MAĆEHA SE ODREKLA IMOVINE U KIJINU KORIST?! Kockareva otkrila ISTINU o NASLEDSTVU i odnosu sa Katom
Kija Kockar, Foto: Printscreen Youtube

progovorila

MAĆEHA SE ODREKLA IMOVINE U KIJINU KORIST?! Kockareva otkrila ISTINU o NASLEDSTVU i odnosu sa Katom

Kija je rešila da postavi stvari na svoje mesto i stavi tačku na gradske priče

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar nedavno je na društvenim mrežama objavila da prodaje imovinu u Zrenjaninu. Mnogi su odmah došli do zaključka da je u pitanju sve ono što je nasledina od pokojnog oca Miloša Međutim, nisu bili u pravu.

Tada se podigla ogromna prašina! Po gradu se čak šuškalo i kako se, navodno, pevačicina maćeha Kata odrekla svog dela u njenu korist, te je ovaj Kijin potez dugo mnoge držao "na ivici". Iz tog razloga, Kija je rešila da postavi stvari na svoje mesto, te stavi tačku na gradske priče.

foto: Marina Lopičić

"Hm... ova tema. Da stavimo tačku. Kata i ja smo u super odnosima i nema tu čuđenja, iako su neki želeli da prikažu moju mamu kao ljubavnicu, što nije bila, a u prilog tome govori i to da Kata ima odličan odnos sa mojom mamom, što znači da tu postoje stvari koje ne znate, a i ne tiču vas se. Niko se nije odrekao svog dela, već sam dobila ono što mi pripada, a to je polovina. I to nije očevina, već moja dedovina", poručila je ona.

foto: Filip Plavčić

Podsetimo, Kija je prošle godine puštena iz "Zadruge" na sahranu svog oca Miloša Kockara. Potresne trenutke pratila je cela Srbija. Pevač Slobodan Radanović, s kojim je tada još uvek bila u braku, sve vreme bio je uz nju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.