ŠABAN GA PROGLASIO SVOJIM NASLEDNIKOM, A SUPRUGA MU STOJI NA PUTU KA USPEHU: Evo s čim muku muči ovaj pevač! (FOTO)
Emir Habibović, Foto: Damir Dervišagić

odustao

ŠABAN GA PROGLASIO SVOJIM NASLEDNIKOM, A SUPRUGA MU STOJI NA PUTU KA USPEHU: Evo s čim muku muči ovaj pevač! (FOTO)

Ovog leta mu to neće poći za rukom!

Objavljeno: 17:45h

Popularni pevač, kojeg je pokojni Šaban Šaulić prošle godine proglasio svojim naslednikom Emir Habibović već dugo planira da se vrati u top formu, ali to se očigledno neće desiti ovog leta, sudeći po hedonističkim fotkama sa njegovog odmora.

foto: Printscreen Instagram

Naime, on je uživao ovih dana na Svetom Stefanu, ali ne samo u sunčanju i kupanju, već i u konzumiranju poslastica, dok mu društvo prave deca i supruga Anđela.

Ono kad se kolač sam naruči i jednostavno moramo da ga pojedemo", napisao je Emir na svom Instagram profilu, a kada smo ga pozvali da ga pitamo šta je sa dijetom, koju je najavio početkom leta, dao nam je zanimljivo objašnjenje.

foto: Printscreen Instagram

Dijeta će izgleda da sačeka jesen, pošto me supruga tera na hedonizam. Dok ja kukam da sam se ugojio i da moram pod hitno da smršam, ona kaže da mnogo radim i da moram da imam energije za nastupe. Doduše, ponešto se i potroši, s obzirom na to da, kad god ugrabim koji dan pauze, jurcam sa sinovima Enesom i Arianom i ćerkom Alinom po plaži u mom Baru, ali i širom Crnogorskog primorja", kaže za Kurir Emir i dodaje da u slobodno vreme voli i da zaigra fudbal sa starijim sinom Enesom, koji je inače profesionalni fudbaler.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.