STOJA I NJEN MUŽ UHAPŠENI NA GRANICI: Kod pevačice pronađeno FALSIFIKOVANIH 7.000 EVRA!
Stojanka Novaković nije ni slutila da je žrtva prevare, Foto: Kurir

nečuveno!

STOJA I NJEN MUŽ UHAPŠENI NA GRANICI: Kod pevačice pronađeno FALSIFIKOVANIH 7.000 EVRA!

Stoja i Igor su odmah odvedeni u stanicu pogranične policije u Iloku, gde su saslušani

Objavljeno:

Stoja Novaković i njen suprug Igor Jovanović privedeni su na granici između Hrvatske i Srbije jer su im carinici prilikom kontrole pronašli falsifikovane novčanice u vrednosti od 7.000 evra, saznaje Kurir.

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Taj čovek, vlasnik kluba u Virovitici, godinama je varao ljude, podvaljivao im lažne novčanice i svi su to znali. Mislim da je i lokalna policija žmurila na njegove mahinacije, nemam drugo objašnjenje čim je uspevao tako dugo da bude na slobodi. Ali, s druge strane, mnogi pevači su nastupali kod njega bez ikakvih problema. Često je dolazila Seka Aleksić, zatim Sandra Afrika, Rade Lacković, Mitar Mirić, Indira Radić, Saša Matić. Svi oni su bili prezadovoljni uslovima i honorarom, bili su ispoštovani. Jedino je Stoja Novaković pošteno nadrljala - priča naš sagovornik, objašnjavajući kako je pevačica upala u ozbiljne probleme sa zakonom.

- Kad se završio njen nastup, vlasnik kluba je pitao njenog muža Igora koliko im duguje, na šta je on odgovorio: "5.000 evra, po dogovoru." Ovaj je rekao: "Evo vam 7.000, zaslužila je." Oni su mu zahvalili i otišli. Ali kad su došli na granicu, uredno su prijavili da prenose i devize, pa je carina tražila novčanice na uvid. Bilo im je sumnjivo kako izgledaju, pa su uradili detaljnu proveru. Brzo su ustanovili da su sve novčanice lažne - kaže on.

Stoja i Igor su odmah odvedeni u stanicu pogranične policije u Iloku, gde su saslušani.

foto: Printscreen

- Kleli su se da nemaju pojma da su pare lažne. Inspektoru su rekli ime i adresu vlasnika diskoteke, pa je naloženo da se i on privede. Prilikom hapšenja u njegovim prostorijama je pronađena mašina za pravljenje novčanica, što je bilo dovoljno da on završi iza rešetaka. Stoja i njen muž su pušteni posle tri i po sata saslušanja, ali su morali da plate kaznu od 1.500 evra zbog, kako je pisalo u odluci suda, "privrednog prestupa". Nisu se bunili, platili su da bi što pre napustili Hrvatsku - zaključio je izvor.

Stojin suprug Igor nije želeo da prizna da je pevačica doživela neprijatnost. - Nažalost, neko vas je slagao. Neko ima bujnu maštu - poručio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.