ZABRANJENO IM JE VENČANJE U CRKVI, NAILAZE NA OSUDE: Ovo su estradni brakovi sa NAJVEĆOM RAZLIKOM U GODINAMA (FOTO)
Željko i Jovana Joksimović, Foto: Nemanja Nikolić

Podnose sve kritike

ZABRANJENO IM JE VENČANJE U CRKVI, NAILAZE NA OSUDE: Ovo su estradni brakovi sa NAJVEĆOM RAZLIKOM U GODINAMA (FOTO)

Njih to ne dotiče!

Objavljeno: 18:04h

Poznate ličnosti privlače veliku pažnju javnosti svojim ljubavnim životom, a to posebno dolazi do izražaja kada u brak ulaze osobe kod kojih je ogromna razlika u godinama.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Ovaj bračni par predstavlja apsolutni rekord kada je razlika u godinama u pitanju. Rakočevićeva je od svog supruga starija čak 35 godina, a čini se da za njihovu bračnu harmoniju razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem. Upravo suprotno, Veljko i Verica su umetničke duše avanturističkog duha, pa jedno drugom predstavljaju idealnu polovinu.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Rakočevićeva i Kuzmančević nisu mogli da se venčeju u crkvi jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60.

Haris i Melina Džinović

Modna dizajnerka Melina Džinović mlađa je od supruga Harisa 29 godina, a njihova dugogodišnja veza formalno je ozvaničena brakom pre dve godine. Haris i Melina su zajedno već 14 godina i imaju dvoje dece, a tajna njihovog uspešnog braka možda leži u činjenici da su oboje podjednako uspešni u poslu kojim se bave.

foto: Dragana Udovičić

Željko i Jovana Joksimović

Ljubav između Jovane i Željka se rodila na poslu - kada su, pre nekoliko godina bili angažovani kao voditelji Evrovizije.

foto: Printscreen/ TV Prva

Danas imaju sina Kostu, te bliznakinje Anu i Srnu oboje su uspešni u svom poslu, a činjenica da je Željko devet godina stariji od Jovane je gotovo neprimetna.

Daniel i Dijana Rokvić

Dve decenije je razlika između pevačice Dijane Janković i njenog supruga Daniela Rokvića. Ne bi se reklo da im to predstavlja problem, a i karijera Didi Džej je nakon udaje krenula uzlaznom putanjom.

foto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Takođe, Jelena Karleuša je starija od Duška Tošića i to sedam godina, a jednom prilikom je istakla da njoj ne smeta to što je fudbaler mlađi muškarac.

foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

- Samo postoje pozitivne strane. Mlad je, brz, sposoban, može uvek, zdrav. Ja kada sam upoznala mog supruga, gledala sam nekog ko je fantasičan izbor za oca moje dece - rekla je Jelena.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.