NOVI RAT MEĐU BRAĆOM DRAGOJEVIĆ?! Aleksandra se TAJNO sastala s Davidovom snajkom, odala ih je JEDNA STVAR! (FOTO)
Aleksandra i Dalila u bioskopu, Foto: Instagram

auuu!

NOVI RAT MEĐU BRAĆOM DRAGOJEVIĆ?! Aleksandra se TAJNO sastala s Davidovom snajkom, odala ih je JEDNA STVAR! (FOTO)

Ovo će razbesneti Anu Korać!

Objavljeno:

Dalila Dragojević i Ana Korać, uživaju u ljubavi s braćom Dragojević, a nakon što su zakopali ratne sekire, oni su sada u odličnim odnosima.

??? @ana_korac ✔️

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) дана

Dalila neretko objavljuje fotografije i snimke s Anom, a onda je nedavno sve iznenadila kada je ipak stala na stranu bivše Davidove devojke, Aleksandre Subotić.

Naime, Dragojevićka je zapretila svima da ne govore loše o Aleks, te su mnogi stekli utisak da se one još uvek dobro slažu, bez obzira na sve.

"Svi loši komentari vezani za Aleksandru Subotić biće obrisani, a ako se posle brisanja pojavi opet loš komentar - osoba će biti blokirana! Na mom profilu niko neće biti ispljuvan! Hvala", poručila ona te dokazala da je, bez obzira na sve, izuzetno protiv ružnog ponašanja na društvenim mrežama, kao i uvreda koje su upućene Davidovoj bivšoj.

foto: Printscreen

Ono što je sada interesantno, jeste to što je Dalila na svom Instagramu objavila sliku iz bioskopa, baš u isto vreme kada je to učinila i Subotićka.

foto: Printscreen

Ovo je mnoge navelo da misle da su se nesuđene jetrve sastale, što bi moglo da dovede do novog rata između braće Dragojević, s obzirom da se to nikako ne bi dopalo Davidu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.