Iver ne pada daleko od klade! Evo na koga je Knez nasledio talenat! (FOTO)

krv nije voda

Iver ne pada daleko od klade! Evo na koga je Knez nasledio talenat! (FOTO)

Mili Knežević je bio član grupe "Entuzijasti" i iza sebe je ostavio mnogobrojne hitove, poput "Serenada", "Odnosi suze more" i "Ana Marija"
Objavljeno: 22:07h

Mili Knežević, bubnjar i pevač legendarne muzičke grupe "Entuzijasti", ujedno je otac svima poznatog, Kneza. Omekšaće i najtvrđa srca! Željko Joksimović otkriva kako je nastala pesma posvećena Jovani! (FOTO)

Printscreen/Youtube/
Knez je jednom prilikom otkrio da je njegov deda bio osnivač muzičke škole i akademije i svirao je nekoliko instrumenata dok je otac, Mili Knežević kao član grupe "Entuzijasti", obišao čitav svet, a i danas slušamo njegove pesme među kojima su "Serenada", "Odnosi suze more" i "Ana Marija". Anastasija je obukla tesnu crnu haljinu od koje zastaje dah, a ceo klub je blenuo u nju! (FOTO)

Za ovom jaknom su poludele sve naše zvezde! JK i Zoranahhhh je već furaju! (FOTO) da "iver ne pada dalje od klade". Vidi se na koga je mlađani Knez nasledio talenat.
Svi umrli od dosade! Dok Brena nije zapevala, na žurci njenog sina bilo je kao na parastosu! (FOTO) Goru u finale, nastup je posvetio upravo pokojnom ocu, Miliju. Tada je izjavio: - Nikad se nisam bolje osjećao u cijeloj svojoj karijeri, ovo je trenuak mog života. Moj otac je bio večeras sa mnom, ja znam to, jer je navikao na Crnogorsku rivijeru. Bio je veliki umetnik i pevač na koga se treba ugledati.
Lepa ćerka Željka Joksimovića poludela što je zovu starleta: Pućim se, pa šta?!
Printscreen/Youtube/
odnosu na sinovljeve ali su svakako ostavile trag.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.