JEDINA SLIKA EDITE SA POKOJNIM BRATOM Imao je DAUNOV SINDROM: Nije umeo da hoda, jede, niti je znao da postoji
Foto: Printscreen Instagram

BESKRAJNA TUGA U NJENOM SRCU

JEDINA SLIKA EDITE SA POKOJNIM BRATOM Imao je DAUNOV SINDROM: Nije umeo da hoda, jede, niti je znao da postoji

Najbolnija tema u životu mlade pevačice jeste upravo ona vezana za njenog rođenog brata, koji je bolovao od Daunovog sindroma

Objavljeno:

Edita Aradinović danas je jedna od najpoznatijih pevačica mlađe generacije, sa grupom "Ministarke" dominira po poznatim klubovima širom Balkana, talenat koji ima pokazuje i učešćem u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", a u javnosti je skoro uvek nasmejana.

Međutim, iza tog osmeha krije se velika tuga, i to za rođenim bratom kog su ona i njena sestra Indira Aradinović Indi izgubile pre skoro 13 godina.

foto: Printscreen Instagram

Semir, kako se zvao njihov brat, bolovao je od Daunovog sindroma. Edita je imala 11 godina kada je Semir preminuo, a o njemu u javnosti ne govori.

foto: Sonja Spasić

Međutim, Edita je, verovatno ponesena emocijama, odlučila da njihovu zajedničku fotografiju podeli sa svima, i to uz poruku koja je više nego emotivna.

- Da ne grešim koliko grešim nikada ne bih bila ovo što sam danas. Brat i sestra, uspomene- napisala je Edita pored slike nastale 2005. godine

foto: Printscreen Instagram

- Brat je bio stariji od mene dve godine (imao je 21 kada je umro). Nije umeo da hoda, jede, niti je znao da postoji. Bio je kao biljka. Brinuli smo o njemu najbolje što smo mogli i voleli ga. Nekada je bio pozitivan, nekada težak, nasilan i brz iz neznanja. Tražio je pažnju. Umeo je da prepozna mamu, tatu, sestru i mene. To su bile najteže godine, ali to je nešto što je moje. Za njega sam bila spremna da ubijem - ispričala je jednom prilikom Indi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.