PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA BILA JE ZANOSNA PLAVUŠA: Žarila i palila ESTRADOM 90-ih, a kako sada izgleda! (FOTO)
Željko Mitrović, Foto: Pink International

NEKADa JE ŽARILA I PALILA

PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA BILA JE ZANOSNA PLAVUŠA: Žarila i palila ESTRADOM 90-ih, a kako sada izgleda! (FOTO)

Sonja je uspela da svoju karijeru dovede do vrha ali je onda odlučila da se povuče sa javne scene

Objavljeno:

Željko Mitrović, pre sadašnje supruge Milice, bio je oženjen pevačicom Sonjom. Sonja Mitrović, poznatija po nadimku Hani, bila je devedesetih godina glavna atrakcija na prostorima bivše Jugoslavije.

Ona je tada pevala u najpoznatijim diskotekama, imala hitove i veoma posećene nastupe. Kako kažu, žarila je i palila po svojim nastupima i svi su je obožavali. Sonja je u to vreme uspela da svoju karijeru dovede do samog vrha ali je onda odlučila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici.

foto: Printscreen Youtube

-Ja sam oduvek više bila privržena deci, mužu, porodici nego karijeri, nikada nisam išla na turneje koje traju po mesec dana, koje su najbolje plaćene, jer nisam želela njih ostaviti, tako da sam ostavila karijeru - ispričala je ona.

Željko i Sonja u braku su dobili dvoje dece, kćerku Sandru i sina Aleksandra.

foto: Print Screen Instagram

Sanja je, međutim, u jako dobrim odnosima sa svojim bivšim suprugom, a da stvari budu još zanimljivije, ona je u dobrom odnosu i sa njegovom sadašnjom suprugom Milicom:

foto: Print Screen

-Ja sam s njima u jako dobrim odnosima, naime, ja sam oduvek mrzela izraz samohrana majka, jer nisam, ja imam oduvek veliku podršku kako svoje porodice tako i Željkove, koji su mi pomogli pri odgajanju mališana. – rekla je Sonja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Express Tabloid)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.